Dnevni horoskop za 27.07.2016.

Objavljeno: 27. 7. 2016 u 09:08h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Danas ćete se povući u sebe i udaljiti od svoje okoline. Želite da zaštitite svoja osjećanja i niste spremni više da tako lako rizikujete kada je u pitanju vaš ljubavni život. Trebate biti samouvjereni i vjerovati svojim emocijama.

Zdravlje: Pronalazite potreban duševni mir.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, osjećate da vas okolina osuđuje zbog načina na koji se nosite sa izazovima.

Bik

Ljubav: Veoma vam je teško da iskažete svoja osjećanja kada je u pitanju vaš ljubavni život. Vaša okolina i vaši voljeni bi iz tog razloga mogli da pogrešno protumače neke vaše riječi. Ako želite da izbjegnete nepotrebne sukobe, morate raščistiti situaciju.

Zdravlje: Prijaće vam fizički trening.

Posao: Danas nećete ostvariti dobar odnos sa svojim poslovnim kolegama.

Blizanci

Ljubav: Previše se brinete oko poslovnih problema da biste se posvetili svom ljubavnom životu i svome partneru. Ipak, vi ćete vrlo vješto upotrijebiti svoj smisao za humor da negativne stvari pretvorite u nešto pozitivno. Partnerova pažnja je usmjerena na vas.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Posao: Na poslovnom polju osjećate da ne dobijate priznanje koje zaslužujete.

Rak

Ljubav: Kada je riječ o ljubavi sreća će biti na vašoj strani. Vaša šarmantna priroda dolazi do izražaja i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U ovom periodu vas očekuje veliki uspjeh u ovom domenu jer uspijevate da ostvarite sjajnu komunikaciju sa suprotnim polom.

Zdravlje: Budite kreativni kada je u pitanju zdraviji način ishrane.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, imate sve što vam je potrebno da ostvarite zapažen uspjeh.

Lav

Ljubav: Konačno vam se povratio vaš „lavovski“ duh i spremni ste za nova osvajanja na ljubavnom polju. Osjećate veliku potrebu da zadovoljite sve svoje želje i tražite svog savršenog partnera. Jedini je problem što niko nije savršen.

Zdravlje: Veoma ste dinamični.

Posao: Trudite se da budete bolji od svojih kolega kada je u pitanju poslovno polje.

Djevica

Ljubav: Na ljubavnom polju vas mogu očekivati neočekivani konflikti koji će proizaći iz vaše želje da se dopadnete svima. Partner ne razumije vaše ponašanje i neće imati mnogo tolerancije prema vama. Izuzetno je važno da odredite svoje prioritete.

Zdravlje: Ne ignorišite bolove i znakove upozorenja.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju zaista morate naučiti kako da budete taktični prema svojim kolegama.

Vaga

Ljubav: U vašem ljubavnom životu i dalje vlada harmonija i nema nikakvog razloga da se brinete. Vaša osjećanja su iskrena i vi u potpunosti vjerujete svome partneru čak i ako ponekad ne gledate na svijet istim očima. Osjećate se srećnim.

Zdravlje: Ispunjeni ste pozitivnom energijom.

Posao: Osjećate se pod pritiskom jer vas očekuje puno obaveza na poslovnom polju.

Škorpija

Ljubav: Danas ste veoma senzitivni i osjetljivi. Vašu ljubavnu situaciju sagledavate iz jednog novog ugla. Ako se nalazite u vezi, na neka pitanja dobijate željeni odgovor čime se uklanja vaš razlog za brigu. Potrebno je da se opustite.

Zdravlje: Veoma ste intuitivni.

 Posao: Kada je riječ o poslovnom polju timski rad dolazi do izražaja.

Strijelac

Ljubav: Na ljubavnom polju se ne zadovoljavate običnim i prosječnim. Tražite način da začinite svoj ljubavni život i spremni ste za nove avanture. Važno vam je da imate podršku svoje druge polovine. U suprotnom očekuju vas nesuglasice koje mogu dovesti do većih sukoba.

Zdravlje: Pazite na šta trošite svoju energiju.

Posao: Na poslovnom polju vas prati osjećaj frustracije zbog neostvarenih ciljeva.

Jarac

Ljubav: Tokom današnjeg dana nakupićete puno stresa koji će se odraziti na vaš ljubavni život. Veoma lako vas je izbaciti iz takta i partner mora da pazi na svaku izgovorenu riječ. Svako ima svoje „žute minute“ ali pazite da ovo ne postane trajna situacija.

Zdravlje: Pronađite način da se relaksirate.

Posao: Posao je glavni uzrok vašeg stresa i na ovom polju morate unijeti promjene.

Vodolija

Ljubav: Morate naučiti kako da budete strpljivi što nikada nije bila vaša jača strana. Neke stvari se nalaze van vaše kontrole i na njih ne možete uticati. Na ljubavnom polju vas očekuju konflikti. Na vama je da odlučite kako ih želite riješiti.

Zdravlje: Nedostatak sna utiče na vašu fizičku kondiciju.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje prilika za samostalnu inicijativu.

Ribe

Ljubav: Vašeg partnera očekuju velika iznenađenja kada ste vi u pitanju. Osjećate se sjajno i želite da u svoj život unesete malo promjene. Zagonetno se smiješite dok u sebi spremate velike planove kako da svoje želje i težnje postavite kao prioritet u ljubavnom odnosu.

Zdravlje: Osjećate se motivisano.

Posao: Na poslovnom polju vam se pruža prilika za nov početak koju bi trebalo da iskoristite.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-27-07-2016/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])