Dnevni horoskop za 26.07.2016.

Objavljeno: 26. 7. 2016 u 09:08h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Osjećate se samouvjereno i vjerujete u svoje sposobnosti. Želite da sačuvate odnos koji imate sa voljenom osobom ali ne želite više da vi budete ti koji će patiti. Postavićete jasne granice kada je u pitanju vaš ljubavni život što će učiniti svu razliku.

Zdravlje: Usvajate zdrave životne navike.

Posao: Shvatate da napredak na poslovnom polju od vas zahtijeva mnogo odricanja.

Bik

Ljubav: Ako se trenutno nalazite u vezi, pronaći ćete pravi način kako da iskoristite svoju maštu i začinite odnos sa partnerom. Vi volite avanture i uradićete sve da ne zapadnete u začarani krug monotonije. Želite da svoje vrijeme iskoristite na pravi način.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje tijelo.

Posao: Danas ćete impresionirati svoje radne kolege na poslovnom polju.

Blizanci

Ljubav: Treba da zaboravite na svoje brige i na nesigurnosti koje vas muče ukoliko danas želite da sačuvate harmoniju u odnosu sa partnerom. Iskoristite dan za uživate u zajedničkim aktivnostima koji će vas podsjetiti na lijepe trenutke.

Zdravlje: Razmišljate o odlasku na dijetu.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, priželjkujete napredak svoje pozicije.

Rak

Ljubav: Kada je riječ o ljubavi danas nećete biti suzdržani i preći ćete pravo na stvar. Vaše emotivne i sentimentalne želje će naići na odjek kod partnera i biće uslišene. Pružate više ljubavi i pažnje nego što ste mogli da zamislite.

Zdravlje: Prijaće vam opuštajuća masaža.

Posao: Veoma ste ambiciozni i ne plašite se da to i pokažete na poslovnom polju.

Lav

Ljubav: Vi savršeno dobro razumijete da partner od vas očekuje da budete nježniji, sentimentalniji i pažljiviji kada je riječ o ljubavi. Treba da zaboravite na stvari koje su vas brinule u prošlosti i da se prepustite svemu divnom što vam ovaj dan donosi.

Zdravlje: Veoma ste aktivni.

Posao: Ne gubite svoj temperament kada su u pitanju kolege sa poslovnog polja.

Djevica

Ljubav: Vama je veoma lako da osvojite povjerenje svoje okoline, pa čak i potpunih strana. Tu svoju vještinu koristite vrlo dobro. Osjećate se zadovoljno i nije vam teško da pokažete svoja osjećanja što je zasluga vašega partnera.

Zdravlje: Očekuje vam pad nivoa energije.

Posao: Veoma uspješan dan za one koji rade u području prodaje i marketinga

Vaga

Ljubav: Sreća i ljubav su ti osjećaji koji vas u ovom periodu ispunjavaju i vi namjeravate da u potpunosti uživate u njima. Izlazak sa partnerom će u vama probuditi romantičnu iskru. Povjerenje i harmonija u odnosu sa partnerom grade vašu zajedničku budućnost.

Zdravlje: Potreban vam je određeni vid relaksacije.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuju veoma velike promjene.

Škorpija

Ljubav: Konačno ste spremni da kažete ono što vam je već dugo na umu kada je riječ o odnosu sa partnerom. Ključno je da prestanete da krijete svoje emocije i da pokažete šta osjećate. Partner ima dovoljno razumijevanja i podrške koja će vam trebati.

Zdravlje: Obratite pažnju na slabosti organizma.

 Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, niste spremni da pravite kompromise.

Strijelac

Ljubav: Kada je riječ o ljubavnom polju morate priznati da vam je u posljednje vrijeme prilično dosadno. Ljubavi ne nedostaje ali vama je potrebna i intelektualna iskra i mentalni stimulans. Pronađite zajedničku aktivnost koja će vam oboma prijati.

Zdravlje: Obratite pažnju na unos kalorične hrane.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuju dobre prilike koje trebate iskoristiti.

Jarac

Ljubav: Vi savršeno dobro znate da za zdravu i uspješnu vezu, kompromis je neophodan ali danas ćete ga teško postići sa svojom drugom polovinom. Nemate želje da se bavite problemima i najviše biste voljeli kada biste današnji dan proveli u samoći.

Zdravlje: Danas ste prilično osjetljivi.

Posao: Na poslovnom polju, trenutna situacija ne ide u vašu korist.

Vodolija

Ljubav: Uživate u radosti i vaša sreća je što imate smisao za ironiju. Ponekad se vaš život toliko iskomplikuje ali vama nije teško da postavite stvari na svoje mjesto. Vi tačno znate šta je to što ne želite i kada je riječ o tome, nećete praviti nikakve ustupke.

Zdravlje: Mogući su bolovi u mišićima.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, svjesni ste da vas očekuje još puno rada.

Ribe

Ljubav: Tokom današnjeg dana moguće je da vas očekuje razočarenje kada shvatite da ste neka svoja očekivanja postavili previsoko. Ljubaznost i lijepa riječ će biti ono što vam je potrena i što će vam izmamiti osmijeh na lice.

Zdravlje: Nivo energije vam se nalazi na zavidnom nivou.

Posao: Danas ćete biti veoma produktivni kada je u pitanju poslovno polje.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-26-07-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])