Dnevni horoskop za 25.07.2016.

Objavljeno: 25. 7. 2016 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas je dan za odmor. Uživajte u omiljenoj hrani. Nemojte se preforsirati na poslu.

Bik

Odlično se osjećate. Ugađate sebi. Pomalo ste usporeni, ali je bitno da budete temeljni na poslu, da ne otaljavate obaveze.

Blizanci

Ne ide Vam danas ništa od ruke tako da bi trebalo da uradite samo ono što je prioritet. Potrudite se da se usmjerite na odmor, uživanje. Danas bi trebalo da završite započete obaveze.

Rak

Danas je dan rezervisan za druženje. Mogući su novi kontakti. Nije dobar dan za kupovinu.

Lav

Danas niste raspoloženi za druženje. Imate previše obaveza. Nije dobro da se toliko opterećujete. Provedite više vremena u prirodi popodne ili uveče makar.

Djevica

Idite na kraći put, prijaće Vam, a makar ga isplanirajte za neki drugi dan. Rasejani ste, ali ste ipak dobro raspoloženi. Odličan dan za zabavu i sport.

Vaga

Štedite danas. Niste dobro raspoloženi. Napeti ste. Platite račune na vrijeme.

Škorpija

Drugi ljudi mogu biti od pomoći. Ne nervirajte se ako su saradnici sporiji od Vas. Ne zapostavljajte ljubavni život zbog posla.

Strijelac

Budite vrijedni i temeljni na poslu. Potrudite se da se usmjerite na prioritete. Ne unosite previše slatkiša, bolje se hranite zdravije.

Jarac

Bavite se sportom. Lijepo ste raspoloženi. Posvetite se partneru. Slobodni, skloni ste flertu. Moguće neko novo poznanstvo.

Vodolija

Sredite dom. Danas se prilično dobro osjećate. Ne radi Vam se ništa, najradije biste uživali, ali budite odgovorni.

Ribe

Komunikativni ste. Moguća je posjeta rodbine. Budite prijatni prema članovima porodice.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-25-07-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])