Dnevni horoskop za 13.07.2016.

Objavljeno: 13. 7. 2016 u 09:08h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Danas će vam biti prioritet da zaštitite svoja osjećanja. Ne želite biti povrijeđeni i zato ćete se kloniti loših uticaja iz okoline. Potrebno je da budete u dodiru sa realnošću kako biste shvatili šta je problem i kako biste mogli da ga riješite.

Zdravlje: Pazite se povreda.

Posao: Niste dovoljno fokusirani na napredak svoje karijere.

Bik

Ljubav: Ne znate da li da slijedite svoje srce ili svoju glavu. Danas je prisutna velika protivrječnost između ovo dvoje. Biće vam veoma teško da donesete ispravnu odluku. Ne plašite se da zatražite iskreni savjet od bliskih prijatelja.

Zdravlje: Zdrava ishrana je veoma važna.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje period stagnacije.

Blizanci

Ljubav: Na ljubavnom polju je primjetno poboljšanje. Imate dovoljno samopouzdanja a neobične okolnosti u kojima se nalazite će vas i vašeg partnera samo dodatno zbližiti. Slobodno ispoljite svoja osjećanja i uživajte u sreći.

Zdravlje: Nivo energije vam drastično opada.

Posao: Na poslovnom polju se osjećate prilično frustrirano.

Rak

Ljubav: Ako želite da ostvarite napredak na ljubavnom polju potrebno je da se dobro pogledate u ogledalo i obratite pažnju na svoje ponašanje. Uvijek je teško spoznati sopstvene mane.  Potrebno je da budete iskreni pred svojim partnerom.

Zdravlje: Prijaće vam narodna kuhinja.

Posao: Na poslovnom polju je vrijeme da prestanete pričati i počnete djelovati.

Lav

Ljubav: Obraćate više pažnje na neke stvari koje su se desile „pred vašim nosem“. Potrebno je da brzo reagujete kako biste izbjegli problem i ostvarili sreću na ljubavnom polju. Prestanite da sanjarite i suočite se sa stvarnošću.

Zdravlje: Poslušajte savjet doktora.

Posao: Ne preuzimajte na sebe obaveze za koje niste nadležni.

Djevica

Ljubav: Na ljubavnom polju vam je potreban odmor. Shvatate da za uspješnu vezu trebate imati vremena za sebe i za svoje aktivnosti. Veoma je bitno da partner pokaže razumijevanje. U suprotnom može doći do sukoba.

Zdravlje: Danas niste aktivni.

Posao: Na poslovnom polju je prisutan nedostatak motivacije.

Vaga

Ljubav: Na ljubavnom polju vas očekuje mir poslije bure koju ste proživjeli. Vi i vaš partner konačno pronalazite zajednički jezik i uspostavljate iskrenu komunikaciju. Svaki odnos ima probleme, bitno je znati kako ih riješiti.

Zdravlje: Vrijeme je da se opustite.

Posao: Obratite pažnju na finansije kojim raspolažete.

Škorpija

Ljubav: I dalje nastupate veoma zahtjevno pred vašom okolinom. Imate visoka očekivanja kada je u pitanju partner. Toliko visoka da je pitanje da li će on moći da ispuni. Potrebno je da „spustite loptu“ i prestanete biti sebični.

Zdravlje: Teško vam je da budete pozitivni.

Posao: Potrebno je da više ulažete u sebe kako biste ostvarili profesionalni napredak.

Strijelac

Ljubav: Veoma ste uznemireni kada je u pitanju vaš ljubavni život. Prati vas osjećaj nesigurnosti i ne možete da ne mislite da nešto nije u redu. Partner osjeća promjenu u odnosu i suočiće vas sa tim. Ako nemate čvrstog razloga, ne upuštajte se u raspravu.

Zdravlje: Izbjegavajte stresne situacije.

Posao: Veoma ste efikasni kada je u pitanju motivacija radnih kolega.

Jarac

Ljubav: Veoma ste hiperaktivni što se neće dobro odraziti na vaš ljubavni život. Kada je u pitanju odnos sa partnerom, važno je da nastupate smireno i da mu budete podrška kada je u pitanju određeni problem. Danas jednostavno nećete biti na istoj talasnoj dužini.

Zdravlje: Veoma ste aktivni.

Posao: Na poslovnom polju situacija se mijenja na bolje.

Vodolija

Ljubav: Na ljubavnom polju vas očekuje napredak. Pronaći ćete rješenje za stare probleme i zajednički sa partnerom se okrenuti prema budućnosti. Ovo će biti značajan pomak za oboje. Moguće je da ćete ozvaničiti svoju vezu.

Zdravlje: Ne suzdržavate se od dobre hrane.

Posao: Na poslovnom polju situacija se odvija u povoljnom pravcu.

Ribe

Ljubav: Osjećate se veoma zavodljivo. Otvoreni ste za nove mogućnosti na ljubavnom polju. Želite da privučete nečiju pažnju. Veoma je važno da rizikujete i da se ne ustručavate pokazati svoja osjećanja. To je pravi napredak koji vas očekuje.

Zdravlje: Osjećate se psihički iscrpljeno.

Posao: Na poslovnom polju će vam biti teško da kontrolišete svoj temperament.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-13-07-2016/||claudebot