Pet modnih dodataka za ovo ljeto (Foto)

Objavljeno: 5. 7. 2016 u 16:26h

Dodavanje modnih dodataka vašem izgledu odličan je način kako da popravite autfit i učinite ga ličnijim i zanimljivijim. Ove sezone, sve se vrti oko choker ogrlica, okruglih oblika, papuča i modnih dodataka za glavu.

Izgledi su većinom minimalistički, ali uvijek s modnim zaokretom. Iako većina ovih komada ne odskače toliko, i dalje stvaraju pravi statement.

U nastavku donosimo pet trendi modnih dodataka koji će vam pomoći da dovedete lični stil na jedan sasvim novi nivo.

Okrugle naočale

k1

Veličina zaista nije važna, možete odabrati i XXL verziju, ali i najmanje okvire koji postoje. Sve što je važno jeste oblik!

Papuče

k2

Cipele-papuče bile su veliki trend prije nekoliko sezona, zatim su nestale a sada su se vratile za sezonu proleće-ljeto 2016 kao možda najveći trend u svijetu obuće. Vaša kolekcija cipela ove sezone neće biti potpuna bez para cipela koje ćete samo nazuti, a opcija je bezbroj. Ravne ili na petu, svejedno je – odaberite onaj model koji najviše odgovara vašem ličnom stilu.

Šešir

k3

Jer bez njega jednostavno ne možemo zamisliti ljetnu sezonu!

Choker ogrlica

k4

Chokeri ogrlica su veliki trend ove sezone, i ako ga dobro stilizujete, mogu biti jako kul ideja i dodatak vašem autfitu. Dolaze u svim oblicima, veličinama i materijalima – dovoljno je odabrati jedan po sopstvenom ukusu i dobićete trendi modni dodatak za ljeto.

Minđuše

k5

Kao i ostatak mode devedesetih, tako se i minđuše u obliku karike vraćaju u modu na velika vrata. Velike ili male – to je vaš izbor.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-modnih-dodataka-za-ovo-ljeto-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])