Da li ste vjerni u ljubavi ili volite avanturu? To će otkriti vaš horoskopski znak!

Objavljeno: 1. 7. 2016 u 13:57h

Horoskop nam može otkriti mnogo toga…

Ovan

Volite da se takmičite, ukoliko osjećate da vaš partner nema dovoljno visoko mišljenje o vama i vašoj seksualnosti, vrlo je vjerovatno da ćete uploviti u opasnu igru sa strane. Možete završiti na opasnoj teritoriji, budite oprezni.

Bik

Poznati ste po vašoj tvrdoglavosti i odanosti. Kada se nečemu posvetite, to je za vas sve i jedino na svijetu. Ali ukoliko osjećate da vam partner ne uzvraća ljubav u istoj mjeri u kojoj smatrate da bi trebao, vrlo je vjerovatno da ćete početi da tražite to u nekome drugom.

Blizanci

I sami znate koliko ste neodlučni, kao i činjenicu da vam drugi vrlo kratko drže pažnju. Sve ovo opravdava vašu sklonost da u vezi očekujete mnogo više nego što jedan partner može ponuditi. Takođe, ukoliko osjećate da vaš partner ne razumije i ne umije da prihvati vaš smisao za humor, vrlo je vjerovatno da ćete gledati da pronađete nekoga ko to može.

Rak

Vi ste jedna velika emotivna fontana i zaista žudite za stabilnošću. Sve ovo vas svrstava u znake koji su u najmanjoj mogućoj mjeri sposobni da prevare. Iako ste jako nježno i saosjećajno biće, isto tako ne biste mogli da podnesete da povrijedite vašeg partnera, pa čak ni da prekinete vezu kada su se osjećanja sa vaše strane ugasila. Da li je lakše: prevariti ih i povrijediti ih ili im reći da je otovo i povrijediti ih, to ostaje na vama da odlučite.

Lav

Imate potrebu da se osjećate kao zvijezda svakog filma u svakom gradu i ukoliko vaš partner nije spreman da vam preda tu ulogu, bićete i te kako spremni da prevarite. Ukoliko se ne ophodi prema vama kao prema pravoj holivudskoj zvijezdi, vrlo je vjerovatno da ćete sve to tražiti od nekog ko će to moći da ostvari i nećete žaliti nijednog trenutka što ste nekoga tako povrijedili.

Djevica

Brinete o problemima koji se nisu još uvijek ni pojavili. Ukoliko pokušavate da se smuvate sa nekim tipom dok je vaš stalni partner na poslu, to zaista umije da izazove konstantne stresne situacije. Kada govorimo već o ovome, vaš partner nije dosegao vaš nivo perfekcionizma, ne ispunjava vaše standarde, a vi ste skloni da konstantno tražite takvog partnera sa strane.

Vaga

Toliko ste prirodno lijepi i izazovni da to totalno opravdava vašu sklonost ka prevari. Ali zbog toga što veličate romantiku i cijenite ljubav više od ostalih vrlo teško zamisliti da biste prevarili. Ukoliko se pak odlučite da prevarite, varaćete samo zato što vam je dosadno i treba vam neko da veliča vaš ego.

Škorpija

Ukoliko još uvijek niste upoznali onu pravu osobu za vas, pravi ste igrač. Jako ste zavodljivi i šarmantni, nemate nikakvih problema sa pronalaženjem partnera. Ali vi ne prestajete da ih konstantno mjenjate do trenutka kada naiđete na onog jednog koji će umjeti da vas ispuni emotivno i seksualno, to će biti za vas prava priča.

Strijelac

Ne umijete ništa da sakrijete. Vrlo vam je teško da održite tajne veze jer vam sve spontano izleti posle kratkog vremena. Takođe, seks posmatrate kao zabavnu igru bez ikakvih pravila, tako da ukoliko osjetite da vaš sekusalni život počinje da liči na monotonu seriju više nego na neizvjesni rijaliti, zasigurno ćete pobjeći iz te priče.

Jarac

Odani ste i zavisni od partnera kao malo kuče, ali isto tako vas uopšte ne zanima da li ćete naći ljubav. Stalo vam je i do ljubavi, ali više ste zaokupirani uspinjanjem  na socijalnoj ljestvici. Ne želite da se skrasite sa jednom osobom, posebno su vam privlačne osobe koje mogu da vam pomogne u vašoj karijeri. Tako da ukoliko ste u vezi, a pritom upoznate glavnu osobu iz firme u kojoj ste oduvek željeli da radite, biće vam teško da ne pomislite na prevaru.

Vodolija

Generalno, kada ste sa partnerom, nećete šarati okolo. Ukoliko prevarite, to će vjerovatno biti samo virtuelno, u vidu razmjena poruka sa nekim sa kime se povezujete na emotivnom nivou. Ali ako zaista volite vašeg partnera, prekinućete vašu flert avanturu u trenutku kada ona prjeti da pređe granicu bezazlenog dopisivanja.

Ribe

U vama vlada jako saosjećanje i emotivnost. Nećete prevariti ukoliko ne osjećate potrebu da pobjegnete iz veze koja vas više ne zadovoljava kao prije. Kada jednom odjurite u zagrljaj tipu sa kojim ste prevarili vašeg dugogodišnjeg partnera, ubrzo ćete se opteretiti tom pomisli i osjećati loše zbog svega što ste uradili.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/da-li-ste-vjerni-u-ljubavi-ili-volite-avanturu-to-ce-otkriti-vas-horoskopski-znak/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])