Dnevni horoskop za 30.06.2016.

Objavljeno: 30. 6. 2016 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Na ljubavnom polju stvari se ne odvijaju onako kako ste to planirali. Određeni događaj može vas spriječiti da provodite vrijeme sa svojom voljenom osobom. Danas niste u stanju ni da objašnjavate ali i ni da razumijete sopstvene emocije.

Zdravlje: Veoma ste napeti.

Posao: Na poslovnom polju strpljenje će biti od ključne važnosti

Bik

Ljubav: Šarmantni ste i veoma ubjedljivi. Nema razloga da propustite dan koji vam donosi mnogobrojna iznenađenja. Ne tražite životnu romansu. Opustite se i udahnite. Vi najviše priželjkujete mir u ljubavnom životu.

Zdravlje: Preporučuje se fizička aktivnost.

Posao: Nalazite prave riječi da situaciju preokrenete u svoju korist.

Blizanci

Ljubav: Vaš ljubavni život vam danas predstavlja prioritet. Željni ste pažnje i nježnosti i iste ste u stanju da pružite svojim voljenima. U vašem životu je prisutna harmonija. Smiješe vam se neočekivana i lijepa iznenađenja.

Zdravlje: Osjećate se umorno.

Posao: Na poslovnom polju je moguće da ćete osjetiti zavist radnih kolega.

Rak

Ljubav: Puni ste optimizma i ne prestajete da sanjarite. Hrabrim korakom idete naprijed. Želite da se posvetite stvaranju dugoročnih planova, sve ostalo za vas su sitnice. Riješili ste se starih navika i želite da upoznate nove ljude.

Zdravlje: Želite da iskoristite svaki trenutak.

Posao: Na poslovnom planu se otvara prilika za poslovni biznis.

Lav

Ljubav: I dalje je prisutna loša komunikacija sa partnerom. Moguće je da ne razumijete u potpunosti šta je to što on želi od vas. Preporučuje se da uzmete par dana za sebe radi sopstvene introspekcije. Kada budete znali šta želite, znaćete kako to i da ostvarite.

Zdravlje: Prisutan je pad energije.

Posao: Na radnom mjestu se osjećate izolovano od svojih kolega.

Djevica

Ljubav: Danas je vaš dan. Imate potrebu da budete voljeni, maženi i paženi i to ćete jasno staviti do znanja svome partneru. Očekuju vas lijepi i zadovoljavajući trenuci. Uživajte u ljubavi i svemu onome što vam život pruža.

Zdravlje: Ne oklijevajte da zatražite pomoć kad vam je potrebna.

Posao: Na poslovnom polju želite da steknete poštovanje svojih nadređenih.

Vaga

Ljubav: Danas ćete svojoj drugoj polovini dokazati da ste jako romantični. Želite da imate fleksibilan ali istovremeno i čvrst odnos izgrađen na povjerenju. Ponekad vam je teško da izrazite svoja osjećanja što može dovesti do frustracije.

Zdravlje: Rješavajte jedan po jedan problem.

Posao:  Okupira vas želja da budete uspješni na svom polju rada.

Škorpija

Ljubav: Imate potpuno povjerenje u svog partnera. Završavate ovaj jun onako kako ste ga i počeli- u zagrljaju svog voljenog/voljene. Zvijezde su vam naklonjene da čak i ako ste samo, već danas možete sresti nekoga ko će vam uljepšati buduće dane.

Zdravlje: Očekuje vas naporan dan.

Posao:  Na poslovnom polju se preporučuje timski rad.

Strijelac

Ljubav: Danas ste stidljiviji nego inače ali i mnogo opušteniji. Potpuno ste predani svome partneru i nije vam teško da mu otvorite svoje srce. Vaša porodica trenutno zauzima važno mjesto u vašem životu. Ne zaboravite da posjetite rodbinu koju niste dugo vidjeli.

Zdravlje: Posvjećujete puno pažnje svome tijelu.

Posao: Ne oslanjajte se na nikog osim na sebe kada je riječ o poslovnim prilikama.

Jarac

Ljubav: N putu ka promjenama koje priželjkujete sprječava vas začarani krug rutine u kojem ste se našli. Prihvatite to da se ne možete uvijek nalaziti u svom najboljem izdanju i da nema potrebe da se drugim ljudima tako prikazujete. Potrebna vam je relaksacija.

Zdravlje: Čuvajte se sportskih povreda.

Posao: Male promjene će vam omogućiti da bolje iskažete svoju kreativnost na poslovnom polju.

Vodolija

Ljubav: Shvatate da nema mnogo poente čuvati osjećaj slobode koji imate ako vas on sprječava da primite svu ljubav i pažnju koju priželjkujete. Zaštita vaše nezavisnosti može pogubno djelovati na vaš ljubavni život. Sjetite se da ste vi romantik prije svega.

Zdravlje: Fokusirani ste na pozitivne misli.

Posao: Novi projekti, nove odgovornosti i li čak unaprijeđene je ono što vas očekuje u budućnosti.

Ribe

Ljubav: Zahvalni ste na ljubavi koju vam pruža vaš partner, vaša porodica i vaši prijatelji. Vaše komunikacijske vještine se nalaze na zavidnom nivou. Osjećate se slobodno i zadovoljno i ne plašite se da to i pokažete ostatku svijeta.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuju promjene koje će vam ići u prilog.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-30-06-2016/||claudebot