Pet znakova da je njemu i te kako stalo

Objavljeno: 28. 6. 2016 u 11:05h

Pažljivo čitajte i ako se pronađete u svih 5 stavki možemo samo jedno da kažemo: blago vama! Žene na razne načine pokazuju da im je stalo do nekoga, a uostalom vole i bez uvijanja da priznaju svoja osjećanja.

Nažalost, muškarci su po tom pitanju drugačiji – malo govore. Ne treba da očajavajte već samo prepoznajte očigledne znakove da je njemu i te kako stalo.

Stalno vas ljubi

Iz čista mira, bez povoda, on ima potrebu da vas obasipa poljupcima u obraz, glavu, usne, tijelo… Ako imate pored sebe muškarca koji često ovo radi, znači da još uvijek osjeća leptiriće i naprosto vas obožava.

Upoznaje vas sa svim svojim prijateljima

Prijatelji će mu iskreno reći šta misle, a za momke njihovo mišljenje je od presudne važnosti. Ako vas upoznaje s najbližim ljudima čije mišljenje cijeni, znači da mu ipak niste samo jedna od prolaznih avantura!

Uživa da vas sluša dok pričate…

I pamti sve što je čuo tokom razgovora. Neki muškarci slušaju samo kad nemaju izbora, a pamte vrlo rijetko. Ako imate pored sebe osobu koja se sjeća sitnica koje si mu pričali, blago vama jer ovim malim gestom pokazuje koliko ste zapravo važne.

Uvijek je na raspolaganju

Nebitno da li to je loš dan na poslu, ili nepoložen ispit, ili jednostavno PMS , on je uvijek tu da vas pažljivo sasluša!

Uključeni ste u sve planove

Ako ste mu važni u životu, uključiće vas u svoje planove, a ako niste, živjeće dan po dan. Muškarac koji pokaže da ste u njegovima planovima pokazuje zapravo i koliko vas voli!

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-znakova-da-je-njemu-i-te-kako-stalo/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])