Dnevni horoskop za 27.06.2016.

Objavljeno: 27. 6. 2016 u 09:36h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Imate višak energije, ali ne želite da je rasipate na druge ljude. Trebalo bi da se usmerite na svoje potrebe, da sebi budete prioritet. Ne prejedajte se, mogući su problem sa želucem.

Bik

Ne otaljavajte posao ovog ponedjeljka i ubrzajte se. Ne obraćajte pažnju na druge ljude, ne opterećujte se time šta pričaju ili rade. Udovoljite sebi.

Blizanci

Nerviraju Vas ljudi iz okoline jer su danas prilično naporni i površni. Danas bi trebalo da se usredsredite na plan rada, jedino tako ćete sve uspjeti da završite. Moguća je nesanica.

Rak

Mogući su nesporazumi na poslu. Želite da odradite što više obaveza, ali nemate dovoljno vremena. Ovaj dan će Vam biti naporan i stresan ako se ne organizujete bolje.

Lav

Imate dosta ideja, ali je bitno da se fokusirate na jednu obavezu. Mogući su iznenadni troškovi, platite račune na vrijeme. Ne trošite novac na nepotrebne stvari.

Djevica

Pravite kompromise sa partnerom. Ako ste slobodni, raspoloženi ste za neko novo upoznavanje. Neka ženska osoba Vam može tražiti pozajmicu. Nemojte se premarati na poslu.

Vaga

Danas ste okrenuti sebi. Ne budite tvrdoglavi, izađite kolegama u susret, napravite kompromis. Moguće su manje greške na poslu.

Škorpija

Posao vas dosta opterećuje, pa bi bilo dobro da se bolje organizujete. Posjetite ljekara preventivno. Vodite više računa o zdravlju, nemojte da se preforsirate.

Strijelac

Kreativni ste. Lako obavljate sve obaveze koje imate. Provedite više vremena sa porodicom.

Jarac

Danas ste tolerantni prema drugima. Zabavite se i opustite se. Skloni ste flertu. Ne budite ljubomorni, ako ste u vezi.

Vodolija

Danas se sjajno osjećate. Budite prijatni prema saradnicima. Možda Vam neće sve ići brzo kako ste zamislili, ali imajte strpljenja ako ne bude tako.

Ribe

Pod stresom ste. Neki kraći put ili boravak u prirodi bi Vam prijao. Neka osoba iz porodice Vam može dati dobar savjet u vezi sa poslom.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-27-06-2016/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])