Haljine koje će uvijek biti u trendu (Foto)

Objavljeno: 22. 6. 2016 u 14:56h

Svi smo mi žrtve pretrpavanja ormana nepotrebnim stvarima koje često iz hira kupujemo, a vrlo rijetko odaberemo da ih nosimo. Na svu sreću, to nije slučaj sa sljedećih 5 modela haljina na koje možete uvijek da se oslonite i da ih iznova i iznova nosite.

Haljina koja govori da ste glavne

f1

Strukirana, zavidne dužine, jako elegantna. Haljina koja će učiniti da se osećate kao da možete da uradite bilo šta. Kod ove haljine je najbitnije da se osjećate prijatno i da je baš vaš broj, ne oklijevajte u kupovini komotnijeg modela, mnogo je bolje da je odnesete na skraćivanje samo nekih određenih dijelova prije nego da kupite tijesnu i da na vama izgleda kao da je mala.

Lepršava ljetnja haljina koju prosto obožavate

f2

Morate imati jednu ovakvu haljinu makar iz čistog zadovoljhstva i hira. Možda nije najpraktičnija za kombinovanje, ali zbog komplimenata koje ćete dobiti kada ste u njoj, isplati se kupiti je!

Mala crna haljina

f3

Odavno svima poznata fraza, ali jako istinita. Mala crna haljina e najbolja i najsigurnija investicija koja zasigurno nikad neće izaći iz mode, a najbolji dio cijele priče je što možete da je nosite na mnogo različitih načina i uz različite modele cipela.

Neformalna haljina za sve modele patika

f4

Postoje dani kada jednostavno želite da odmorite noge od neudobnih štikli i uživate u prijatnim patikama, to su dani kada ćete uskočiti u prijatnu pamučnu haljinu koja je, koliko god slatko izgedala isto toliko i prijatna, kao da nemate ništa na sebi.

Maxi haljina

f5

Ljepota L haljine je baš u tome da je broj veća od uobičajnih modela koje kupujete. Možete ih nositi u opuštenoj neformalnoj varijanti, ali isto tako i u elegantnim prilikama. Zamijenite ravne papuče sandalama na štiklu, dodajte uz to odgovarajući nakit i bićete spremne za izlazak. Galerija

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/haljine-koje-ce-uvijek-biti-u-trendu-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])