U ovim situacijama ljubav jednostavno nije dovoljna

Objavljeno: 31. 5. 2016 u 09:26h

Postoje situacije kada ljubav nije odgovor na sve.

Mnogi od nas su odrasli uz priče kako ljubav može sve nedaće da pobijedi i da kada postoje osjećanja, ništa drugo nije bitno! Međutim, drage dame, mi vas vraćamo u realnost. Ne kažemo da srećni krajevi ne postoje, ali činjenica je da morate da uložite mnogo više stvari od ljubavi da bi odnos potrajao. Pogledajte u nastavku situacije kada ljubav, naprosto, nije dovoljna.

Voli vas, ali ne može da bude vjeran

Iako vam se on uvijek vraća i tvrdi kako vas zaista voli, jednostavno ne može da odoli prevarama. Vjerovali ili ne, vrlo je vjerovatno da ne laže kada tvrdi da to što osjeća jeste ljubav, ali neke osobe jednostavno ne mogu da budu vjerne jednoj osobi. Bez obzira što obećava i kune se u svoju ljubav, najbolje je da stavite tačku, jer kada se naruši povjerenje vezi nema pomoći.

Želite različite stvari

On želi porodicu, vjenčanje i to što prije… dok ste vi to ostavili za daleku budućnost. On želi da živite u inostranstvu, ali vi biste radije ostali u svojoj zemlji i radili ono volite. Nažalost, ljubav nema rješenje kada osobe istinski žele različite stvari. Iako kompromisi postoje, uvijek je pitanje da li će oni zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kada je njegova/vaša porodica protiv veze

Koliko god insistirali da spoljašnji uticaji i tuđa mišljenja nisu bitni i da je najvažnije da se samo vi volite, istina je naravno drugačija. Mišljenje vaših roditelja i ljudi koji vas vole i brinu se za vas je i te kako važno. Bez podrške najdražih rijetko koji če odnos uspjeti. Da se ne lažemo, vaša voljena osoba nije princ iz bajke i najbliže osobe su vam potrebne kako zbog podrške tako i zbog savjeta i normalnog funkcionisanja.

Kada je on previše mlad/star

Iako ćete čuti kako prava ljubav godine ne broji, hajde da živimo u realnosti i priznamo da ne treba ići iz krajnosti u krajnost. Bez obzira koliko se volite, previše neozbiljan dečko neće sigurno ispuniti sva vaša očekivanja, kao što će vas i previše stariji partner kočiti. Naravno, da godine ne treba da budu glavni kriterijumi, ali budite realni i nemojte dozvoliti da zbog nekih osjećanja sputavate sebe ili budete nesrećne.

Izvor: cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/u-ovim-situacijama-ljubav-jednostavno-nije-dovoljna/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot