Banjalučki bend “Aleksandrija” snimio spot za singl “Vrzino kolo”

Objavljeno: 31. 5. 2016 u 10:00h

Posljednje, ne baš tako jednostavne scene za pjesmu “Vrzino kolo” banjalučkog benda “Aleksandrija” snimljene su proteklog vikenda u Kostajnici.

Jako sunce i teško pristupačan teren nisu spriječili statiste, a ni članove benda da daju svoj maksimum. Novim singlom najavljuju i istoimeni album koji će se pred publikom naći ovog ljeta, a koji potpuno odskače od svega što su do sada radili.

Velika kreativna ekipa bila je uključena u snimanje spota, a među njima su Denis Cvijanović, Siniša Tešanović, Slaviša Janjetović i Boban Rajković.

Ništa manje važni u ulozi asistenata bili su Enver Hrustić, Petar Maksimović, Ahmed Bobaj, Đorđe Kostadinović i Milorad Nježić. Glavni lik u spotu tumači takođe muzičar iz Banjaluke Saša Rogić. Snimanjem je zadovoljan i frontmen benda Tibor Tišma koji je izuzetno zahvalan cijeloj ekipi.

Pored Tišme, u “Aleksandriji” sviraju Vanja Cvijanović (gitara, klavijatura i bek vokali), Duško Cikota (bubanj), Alen Tarabić (bas gitara) i Tijana Drinić (violina).

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/banjalucki-bend-aleksandrija-snimio-spot-za-singl-vrzino-kolo/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])