Nove ideje za dekorisanje doma

Objavljeno: 28. 5. 2016 u 11:57h

Nove ideje za dekorisanje stanova svake godine osvajaju naše domove i poslovne prostore, a evo šta za ovo proljeće predlažu svjetski dizajneri i dekorateri.

Vezeni šabloni

Slike ili dezeni sa vezenim pticama podsećaju nas na proljeće i pokretanje uspavane energije.

Stolice od kanapa

Dizajneri sada primat daju stolicama od mekanog konopca, koje pored udobnosti nude prirodne materijale, zemljane i neutralne nijanse, koje većina voli.

Origami kutije

Ovakve kutije su idealne za odlaganje svega i svačega! One će vam uvijek dobro doći, posebno kada se pozabavite generalnim raspremanjem stana.

Saksije

Saksije prostoru daju jedinstveni šarm i veoma je važno da ih imate u stanu jer će uskoro svaka biljka procvetati, a vazduh će biti ispunjen divnim mirisima.

Šareni abažuri

Oživite prostor kupovinom ili pravljenjem novog abažura za lampu, koji će imati šareni i veseli dizajn.

Dodir žute

Ako je vjerovati dizajnerima, žuta će biti pravi hit ove sezone. Oni zbog toga preporučuju da svakoj prostoriji dodate dodir žute boje – od kuhinje, preko hodnika, do dnevne i spavaće sobe. Žuta će probuditi tople emocije.

Materijali za eksterijer se koriste i u enterijeru

Materijali koji se koriste u eksterijeru često su veseli, a vrlo su postojani i samim tim idealni za upotrebu u enterijerima.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nove-ideje-za-dekorisanje-doma/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot