Znakovi da mu je opasno stalo do vas

Objavljeno: 23. 5. 2016 u 08:14h

Ne postoji tema o kojoj ne možete razgovarati. Bilo da je u pitanju vaš posao, prijatelji, film koji vas je oduševio ili hobi koji bi voljeli da probate. On će vas uvijek pažljivo slušati i biti tu za vas. On vam nije samo ljubavnik, već i najbolji prijatelj.

Ponosi se vašim uspjesima

Napredovanje u karijeri, osvajanje karata za koncert, savladavanje novih vještina… O čemu god se radilo, on će to vjerno popratiti i detaljno izvjestiti ljude oko sebe o vašem uspijehu.

Voli vas baš takvu kakva jeste i ne pokušava da vas promijeni

Svjestan je da ste neuredniji od prosječnog muškarca, da ste jako željni pažnje ili da ne biste znali da skuvate jelo čak ni kada bi vam o tome zavisio život. Međutim, on vas prihvata i obožava upravo takvu kakva jeste.

Iz vedra vam neba kaže koliko ste seksi

Bilo da se radi o potpuno glupom danu kada izgledate bezveze u pidžami, neuredne kose i bez make-upa. I on to iskreno misli.

Uspjeli ste izdržati period razdvojenosti

Bilo je teško. Neopisivo vam je nedostajao. Ali, oboje ste uspjeli da se žrtvujete se jer ste znali da ćete jednom, kada za to dođe vrijeme, živjeti zajedno ili barem u istom gradu i da ćete tada biti najsrećniji na svijetu.

Važni su mu vaši prijatelji

Ako je vaša prijateljica imala užasan dan, on će vam savjetovati da veče provedete uz nju ili je pozovete na zajedničko druženje. A kada dugo nije čuo za nekoga od vaših prijatelja, iskreno ga zanima što je s tom osobom.

Žrtvuje se za vas

Naravno, i vi se isto tako žrtvujete za njega. Ako je spreman da se preseli u drugi grad samo kako biste vi napredovali u karijeri ili lakše završili fakultet, znajte da imate frajera koji vrijedi svakog vašeg minuta.

Više se radujete samom braku nego vjenčanju

Naravno da vas veseli i sama ceremonija, ali ona vam je potpuno nebitna u poređenju sa onim što dolazi kasnije. I iako ste svjesni da će biti i teških trenutaka, oko srca vam je odmah toplije kada se sjetite da će on biti tu za vas i uz vas.

Dijelite iste vrijednosti

Ok, vi obožavate za Keri Bredšo, njemu je idol Roki Balboa, ali kada su životne stvari u pitanju – na istoj ste talasnoj dužini. Želite oboje djecu imate viziju gde ćete za 5 godina živjeti i šta sve morate učiniti i žrtvovati kako biste to postigli. Takve stvari često uzimamo zdravo za gotovo, ali one ustvari znače puno.

Možete da budete duže vrijeme zajedno bez svađe

Kao na primjer da putujete zajedno bez svađa oko toga gdje biste trebalo da jedete, čijom krivicom ste zalutali ili koja biste mjesta treba da posjetite. Vi jednostavno uživate u zajdničkom vremenu i jedno u drugome.

Umije da vas razveseli malim stvarima

I lijepim manirama. Iako ste već godinama zajedno. Otvara vam vrata od auta, nosi vas kada vam nažuljaju štikle toliko da više doslovno ne možete stajati, pridržava vam kaput dok se oblačite, sjeti se da donese omiljeni slatkiš ili najdraže cvijeće. I da, on tačno zna koje slatkiše i cvijeće volite!

Nije vas sramota da pred njim plačete

A osim što će vas utješiti, on tačno zna kada imate neki problem pa ste se rasplakali, a kada je to samo super romantični film.

Blizak je s vašom porodicom kao da je njegova vlastita

A jednako se tako pobrinuo i za to da vi budete bliski s njegovom. On će bez imalo oklevanja nazvati vašeg tatu, mamu ili baku, štagod da je u pitanju. A vama je potpuno normalno da ste pozvani na rođendansku zabavu njegovog rođaka ili članu poroice, čak i ako je on sprečen da dođe.

Kada vam kaže da mu nedostajete, on to stvarno i misli

Pa čak i u trenucima kada ste razdvojeni samo nekoliko sati, on misli na vas i na to kada ćete opet da budete zajedno.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/znakovi-da-mu-je-opasno-stalo-do-vas/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])