Šta navede muškarca da se zaljubi u neku ženu?

Objavljeno: 23. 5. 2016 u 11:46h

Znamo da vas zanimaju koji su to presudni faktori…

Da li je u pitanju određeni trenutak, određeni kvalitet za kojim se traga ili hemija? Pogledajte šta kažu naučnici.

Misli da može da je usreći

Pažnju mu privlači žena koja se često osmjehuje i smije. Zato će mnogi muškarci reći da su na svojoj supruzi ili djevojci prvo primijetili osmjeh, jer im je lako da se povežu sa ženom koju mogu da usreće.

Zaljubljivanje je dio putovanja ka ljubavi

Iako mnogi misle da je zaljubljivanje slučajnost, u duhovnom smislu to je polazna tačka za večna ljubavna putovanja.

Dobro se osjeća pored nje

Voli da se pored svoje žene osjeća kao superheroj.

Kada je žena otvorena za ljubav

Još jedan od razloga su vaši mali signali koji će mu dati do znanja da ste spremni za trajnu ljubav.

Kompletna osoba

Probudi se jednog jutra i pomisli: “Ja volim ovu ženu!”. Neće znati da objasni sebi zbog čega, da li je to zbog vašeg humora, očiju ili nečega trećeg, ali u dubini duše i srca, znaće da je ona prava.

Spremna je za život

Nije lako danas pronaći osobu koja se uklapa u vaš život. Nije im najbitniji fizički izgled, iako se to tako čini na prvu loptu. Vole da vide sređene žene, ali ne i da ih ožene.

Sličnosti se privlače

Postoji ta čarobna iskra koja čini da smo s nekim kompatibilni. Zapravo slična interesovanja, privlačnost čine da mislimo da je neko stvoren za nas.

Izvor: mondo.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sta-navede-muskarca-da-se-zaljubi-u-neku-zenu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])