Razlozi zbog kojih šalje poruke, iako ga ne zanimaš

Objavljeno: 13. 5. 2016 u 13:59h

Shvatila si ili ti je već sam stavio do znanja da ga ne zanimaš kao djevojka, pa ipak nastavlja da ti piše poruke. Pitaš se šta to treba da znači? Možda mu se ipak dopadaš?

Neki momci jednostavno nestanu iznenada, ali postoje i oni drugi, koji nastavljaju dopisivanje čak i kada nisu zainteresovani za devojku. Zašto to rade? Ovo su neki od najčešćih razloga:

Pokušava da bude učtiv i pristojan

Dobrom momku ne priliči da tek tako nestane i ne udostoji damu odgovora, čak i kada ga dotična dama ne zanima. To je jače od njega – od malena usađeni maniri rade svoje. Vaspitan je tako da bude pažljiv prema drugima, naročito prema nježnijem polu. Vjerovatno i sam potiče iz familije u kojoj je okružen ženskadijom, pa savršeno dobro razumije ženski ugao gledanja. Ne želi da ti povrijedi osjećanja i vjerovatno se nada da ćeš ti sama prestati da mu pišeš.

Kukavica je

Kao potpuna suprotnost od finih, pristojnih i obzirnih momaka, tu su i oni koji nastavljaju konverzaciju iz prostog razloga što žele po svaku cijenu da izbjegnu sukobe. Ne zna kako da ti kaže Neki frajeri su apsolutni duduci kada je riječ o odnosima sa ženama. Oni se tu jednostavno ne snalaze. Možda su su suviše dugo bili sa jednom ženom koja ih je napustila, nisu u životu previše izlazili na dejtove, nevešti su u flertu i muvanju. Kako god bilo, ovakav tip nema pojma kako da ti kaže da nije zainteresovan, pa radije potpuno izbjegava tu temu.

Želi te za prijatelja

Nisu svi muškarci isti i ne misle svi uvijek samo na jednu stvar. Možda ga ne zanimaš kao djevojka, ali je definitivno zainteresovan za tebe kao za prijatelja i želi da budeš u njegovom životu. Znaćeš po tome što uopšte ne flertuje sa tobom putem poruka, već je uvijek opušten, normalan, otvoren.

Samo hoće malo da flertuje

To što frajer flertuje sa tobom putem poruka često ne povlači nužno da mu se dopadaš i da želi nešto sa tobom u pravom životu. Za njega je to samo mala nedužna zabava. Interesantno mu je i uzbudljivo da ćaska sa tobom, ali budi uvjerena da nisi jedina. Pošto je u pitanju samo zabava, on vjerovatno ima u imeniku mnogo djevojaka sa kojima provodi vrijeme na sličan način. Slatki grijeh bez posljedica – to je za njega to. Možda je i u realnom životu ženskaroš, a možda svoju potrebu da dominira i zavodi potpuno ostvaruje na ovaj način. Kako god bilo, ti nisi izabranica njegovog srca.

Nije siguran

On još uvijek nije siguran da li želi nešto sa tobom ili ne. Možda mu se dopadaš, ali još uvijek pati za bivšom, a možda mu obaveze ne dozvoljavaju da u svom životu napravi mjesta za ljubav.

Drži te u rezervi

Ovo je najgori mogući scenario. Dopadaš mu se dovoljno da dolaziš u obzir – ali tek ako mu sve kombinacije propadnu. On uvijek ima dvije – tri djevojke na rezervi kojima ne dozvoljava potpuno da se ohlade, već ih stalno drži u iščekivanju i neizvjesnosti. Ovakav tip ne voli da bude sam. Navikao je da uvijek pri ruci ima neku žensku. Vrlo je moguće da ima jednu stalnu “kućnu” ribu i po nekoliko djevojaka za zabavu u opticaju u svakom trenutku. Takav tip će nastavljati da ti šalje nestašne poruke, čak i kada ozbiljno posumnjaš da nije pretjerano zagrejan za tebe. To je njegov manir. On sa ženama ne umije ni drugačije da razgovara, jer za njega žene služe samo za jedno – da njega zabave.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/razlozi-zbog-kojih-salje-poruke-iako-ga-ne-zanimas/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot