Šta momci (ne) žele da vide na devojkama

Objavljeno: 9. 5. 2016 u 09:14h

Evo kako muškarci komentarišu žensku modu za proljeće/ljeto 2016. godine.

Najupečatljiviji trend ove sezone su sandale do koljena, upadljive boje, šljokice, štras, duge haljine i suknje. Evo šta šestorica momaka misle o tome, da li vole da vide dame u tome.

Neonske boje

Ove sezone su hit upadljive, neonske boje, a naročito narandžasta. Sigurno je da u odjeći takvih nijansi nećete proći nezapaženo, ali šta momci kažu o tome? Oni smatraju da je to super jer se takve boje izdvajaju.

Sandale na pertlanje

Apsolutni hit sezone su takozvane gladijatorke, sandale do kolena ili do pola butine koje se pertlaju. Poznate dame poput Džesike Albe i Kendal Džener su već „uskočile“ u ovakve sandale, ali momcima one nisu baš seksi. “Nekako je previše”, kaže Kris.

Rame na izvol’te

Haljine, bluze, majice koje otkrivaju ramena osvojile su modne piste, a Aleks kaže: „”okazivanje stomaka je seksi, ali i pokazivanje ramena je privlačno”.

Spavaćice na ulicu

Satenske haljine koje podsjećaju na spavaćice, kombinovane uz štikle, trenutni su modni hit. “Ja ipak mislim da bi to trebalo da se nosi samo u spavaćoj sobi”, kaže Aleks.

Više je više

Odjeća ukrašena šljokicama, štrasom, karnerima, resama… ove sezone je must have. “Karneri nikako, šljokice i štras mogu da prođu, a rese… ne znam ni šta je to”, kaže Kris.

Duge suknje

Maksi haljine i suknje od lepršavih, laganih materijala su udobne i u trendu, ali momci jednoglasno kažu da više vole kada djevojke nose kratke i uske haljine, nego duge i široke.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sta-momci-ne-zele-da-vide-na-devojkama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])