Horoskopski znak će vas otkriti: Koja je vaša najgora ljubavna navika?

Objavljeno: 5. 5. 2016 u 13:57h

Neki od nas su svjesni toga, a neki ne primjećuju da rade nešto loše.

Saznajte koja je vaša loša navika prema horoskopskom znaku.

Ovan

Za Ovnove kažu da su kreativni, pronicljivi i sposobni da se prilagode u bilo kojoj situaciji. Ali, kada je u pitanju ljubavna veza, oni često vole da poriču, ponašaju se da je sve kako treba, iako je daleko od istine. Ako izađete sa momkom ili djevojkom po prvi put na sastanak i nije išlo kako treba, on će se pretvarati da uživa u tome i da se lijepo provodi. Ali, onda kada se nađu sa svojim prijateljima, ispričaće cijeli sastanak sa svim detaljima na kom ste bili zapostavljeni tokom istog.

Bik

Po prirodi ste vrlo tvrdoglavi i neumoljivi. Biti sa vama je kao da učestvujete u konkursu. Bikove je najteže zadovoljiti u krevetu, i stalno procjenjuju partnera i onda kritikuju. Zahvaljujući svom snažnom i ubjedljivom izgledu, vaš partner će se osjećati slobodno da otkrije sve vaše najdublje skrivene strahove i tajne, što često dovodi do neprijatnog raskida obično preko SMS-a, prenosi zenskimagazin.rs.

Blizanci

Blizanci važe za bipolarne, ne samo kada je riječ o romantičnoj vezi, već i u životu uopšte. Ovo može u početku biti privlačno, zato što je odnos ispunjen ljubavlju i mržnjom i imaju kvalitetan seksualni život. Međutim, tokom vremena postaje teško i stresno, tako da je eventualni kraj veze neizbježan. Blizanci su veoma harizmatični i kada osjete da neko hoće da im se približi, često bježe, samo zbog straha od odbacivanja.

Rak

Rakovi kad god pronađu novog partnera, oni misle da je to njihov životni partner. Od Rakova očekujete da će održavati kuću, ali morate biti u odličnom odnosu sa njegovom majkom. Rakovi su prilično konzervativni i stoga će često poslati nejasne poruke, kao recimo koliko dugo su ostali sami.

Lav

Znak dominacije! Stvarno želite da sve bude po vašem. Vi ste oni koji se odlučuju za restoran i kafu u krevetu. Uvijek želite da dokažete da ste u pravu i rijetko ostajete sami, osim ako tako odlučite. Ali, uprkos svojom snažnom “eksterijeru”, duboko u sebi ustvari ste vrlo krhki i delikatni. Međutim Kralj/Kraljica životinjskog svijeta se osjeća obaveznim da opravda titulu i besprijekorno posjeduje sve oko sebe.

Djevica

Djevice su najbolje kada su u pitanju odnosi. One znaju kako da vode pametne razgovore o zanimljivim temama koje nisu uopšte dosadne. One izgledaju vrlo opušteno i njihovi partneri ne primijete da su zapravo Djevice izvukle iz njih važne informacije koje će kasnije koristiti u njihovu korist. Međutim, ponekad imaju naviku da analiziraju stvari i da kritikuju.

Vaga

Vage imaju tendenciju da budu malo arogantne i površne, pa više pažnje posvećuju izgledu nego karakteru, iako to ne priznaju. Zbog toga, često biraju manje uspješne ljude od njih ukoliko ih osvoje šarmom, dobrim izgledom ili dobrom pričom. To često dovodi do odvraćanja, ali prije ili kasnije saznaju iz iskustva i opreznije su pri odabiru.

Škorpija

Škorpije djeluju kao veoma hladni ljudi koji nikada ne izražavaju svoje emocije. Vi ste veoma tajanstveni i vaš partner možda nikada neće saznati šta mislite ili osjećate. Veza sa Škorpijom može biti privlačna, jer svako želi da otkrije tajne, ali vremenom može dovesti do frustracija jer niko ne želi da stalno mora da izvlači riječi iz usta klještima.

Strijelac

Strijelčevi su veoma lojalni i to isto očekuju od svog partnera. Oni su užasno izbirljivi i nema šanse da se pomire sa nekim ko ne ispunjava sva njihova očekivanja. Oni koji prođu sve testove i zasluže njihovo povjerenje, sa njima će završiti u dugotrajnoj vezi. Ali, to će se dogoditi samo ako su Strijelčevi spremni da se posvete nečemu što će trajati dugo.

Jarac

Jarčevi su podjednako pametni u vezama, jer su pametni i u svakodnevnom životu. Ponekad čak i previše pametni. Vi ste vrlo ambiciozni i želite red, tako da nemate strpljenja da budete sa ljudima koji nisu kao vi. Vaša priroda je preosjetljiva, pa ste često ljuti i povrijeđeni.

Vodolija

Vi ste veoma tihi i suptilni u svemu što radite. Čak i kada vodite ljubav ne ispušatate nikakve zvukove, jer vaš partner može osjetiti da ne uživate. Zbog vaše iskrenosti i odanosti djelujete naivno, tako da ste meta mnogih koji samo žele da vas iskoriste. Vodolije su lijene u vezi.

Ribe

Znaju da nauče iz prošlih grešaka i stoga su veoma inteligentne. Ponekad i previše znaju da vas odvedu u svoj unutrašnji svijet, i to može izgledati neobično i previše čudno partneru. Stalno sanjaju otvorenih očiju i zato se izbor potencijalnih partnera značajno sužava. Ali, to njima ne smeta. Ribe provode dosta vremena razmišljajući šta je pošlo naopako u prethodnom odnosu. Vi ste iskreni i nesebični, znate kako da volite i ljubav poklanjate samo onima koji zaista zaslužuju.

Izvor: zenskimagazin.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskopski-znak-ce-vas-otkriti-koja-je-vasa-najgora-ljubavna-navika/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot