Ako ste ovaj znak u horoskopu prava ste srećnica: One su neustrašive i predane

Objavljeno: 4. 5. 2016 u 09:57h

Jedna od najjačih žena po horoskopu!

4353150585729a3b675632880154004_w640

Žena Jarac: Predana

Lijepa koža i elegantni vrat, kao i vitki udovi tipični su za pripadnice ovog znaka. Izraz lica im je najčešće ozbiljan. Izuzetno predane, tvrdoglave i ambiciozne, ove su žene neustrašive u ostvarenju svojih ciljeva. Za porodicu i sve one ljude koji su opravdali povjerenje sposobne su da učine sve.

Inteligencija i praktičnost dolaze do izražaja na poslu. Mana im je što su u stanju tako dobro da sakriju osjećanja da zbune i sebe, a insistiraju da problem nikad nije u njima…

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ako-ste-ovaj-znak-u-horoskopu-prava-ste-srecnica-one-su-neustrasive-i-predane/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot