Horoskopski znak otkriva tajne ženske želje

Objavljeno: 29. 4. 2016 u 12:40h

Žene rođene u znaku Bika vešto skrivaju svoja osjećanja, a žene rođene u znaku Vage mogu da potroše dosta energije u pronalaženju prave ljubavi.

Ovan

Žene Ovnovi su naivne do te mjere da mogu da imaju previše povjerenja. Ali, one dobijaju sve što požele, jer su mlade u srcu i uživaju u avanturama na svakom koraku, tako da je svaka zajednica sa ženom u znaku Ovna vrlo stimulativna. Voljeti ženu Ovna mogu samo snažni muškarci koji znaju da odgovore agresivnoj prirodi ovog znaka. Žena Ovan  je nezavisna i konkurentna.

Bik

Žene rođene u znaku Bika skrivaju svoja osjećanja sve dok ne odluče da pokažu ko su, tako da kada volite ženu rođenu u znaku Bika važno je zapamtiti da njima treba vremena. One žive za stabilnost, tako da morate biti tu za duge staze.

Blizanci

Djevojke Blizanci su uvijek u pokretu i žele da ih stalno pokrećete. One su radoznale. Ako volite ženu u znaku Blizanaca, morate biti u stanju da održite korak sa njom, da je pratite u stopu, inače će njoj sve brzo dosaditi.

Rak

Žena Rak je obično hodajuća kontradikcija – srdačna i hladna. Ona odiše jakim držanjem, ali je meka kao svila iznutra. Dakle, kada volite djevojku rođenu u znaku Raka, važno je da znate da “oljuštite” te slojeve. Kada vas ona konačno pusti u svoj svijet, shvatićete da, iako su njena osjećanja promenljiva, ona naglašava ljubav i romantiku prije svega.

Lav

Lavica je harizmatična i prolazi kroz život sa zavidnim smislom za humor. Ona daje sve za svoj odnos. Kada se zaljubite u djevojku rođenu u znaku Lava, ona će biti najodanija djevojka koju ste ikada imali. Ukoliko slomite njeno povjerenje, kad vas napusti nikada se neće vratiti.

Djevica

Djevojke rođene u znaku Djevice su brižne i empatične, ali mogu biti malo nezgodne. One nikada neće postati cinične, bez obzira na to koliko puta slomite njihovo srce. One uvijek počinju odnose ispočetka i ne dozvoljavaju dosadašnjim iskustvima da ih poremete.

Vaga

Vage često fokusiraju mnogo svoje energije na pronalaženje ljubavi. One imaju otvoren stav prema spoljnom svijetu, često kriju kako se zaista osjećaju poslije životnih razočarenja. Kada volite Vagu, važno je zapamtiti da one imaju velika očekivanja, a ako ih ne ispunjavate, one mogu postati povučene.

Škorpija

Škorpije su stare duše, i kaže se da su jedan od najmoćnijih znakova. One su veoma strastvene, tako da je svaka zajednica sa Škorpijom intenzivna i dramatična. Kada volite Škorpiju morate joj dopustiti da kontroliše stvari. One imaju tendenciju da skrivaju svoja prava osećanja.

Strijelac

Strijelčevi su najoptimističniji od svih znakova. One žive za avanturu i slobodnog su duha. Teško je vezati Strijelca djevojku, jer ona ima stalnu potrebu da istražuje. Ako uspijete da uskladite želje možete postati ravnopravan partner u vožnji svog života.

Jarac

Žene Jarčevi su strpljive i ambiciozne. One imaju tendenciju da rade iznad svega u životu, i treba da nauče kako da izbalansiraju posao i ljubav. Jarčevi ne vole prolazne odnose i uložiće mnogo da budu sigurne da njihova veza ide na duge staze.

Vodolija

Vodolije su jedinstvene, brzi mislioci koji koriste svoju ekscentričnu taktiku kroz život. One provode mnogo vremena u svom umu, često se povuku iz odnosa ako nisu shvaćene. Kada je riječ o ljubavi prema Vodolijama, važno je da joj partner omogući da bude nezavisna.

Ribe

Ribe su tajanstvene i osjetljive. One provode veći dio svog života birajući… Uglavnom između dvije staze. One imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, prije nego kao što zaista jesu. Kada je riječ o ljubavi djevojke u znaku Ribe, važno je da je podržite u svim njenim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osjetljivi i romantični. Riba će vas naučiti šta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj uzvraćate ljubav.

Izvor: zenskimagazin.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskopski-znak-otkriva-tajne-zenske-zelje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])