10 stvari koje ne smijete reći muškarcu

Objavljeno: 26. 4. 2016 u 14:49h

Ni dečku, a ni najboljem prijatelju! Nijednom muškarcu!

Ako ne želite da od vas pobjegne glavom bez obzira, izbjegavajte ovakve priče, piše sajt Cosmopolitan.

Nisi baš toliko jak

Ovo je eventualno dozvoljeno, ako ga upoređujete sa Supermenovim moćima i zaključite da svakako nije dovoljno jak da podigne zgradu, inače, ne izgovarajte nikako ovu rečenicu!

Hej, pa ja sam viša od tebe!

Nije bitno koliko je on zapravo visok, ali ako mu kažete da je nizak, ozbiljno ćete povrijediti njegov ego. Takvim komentarom učinićete da se osjeća sićušno i malo, a ne poput mišićavog drvosječe kakav bi želio da bude.

Zar XXL kondom nije malo prevelik za tebe?

Još gore nego da ste mu rekli da je nizak! Nemojte dovoditi njegove gabarite u pitanje ako ne želite da se dotični još više povuče i onda ništa od strastvene noći.

Tebi se to prorijedila kosa?

Ćelavost spada u najveće muške strahove, jer momci znaju da malo ko može biti ćelav, a istovremeno i poželjan. Ne mogu svi biti Džejson Statam da se razumijemo!

Kako je moguće da imaš toliko dlaka?

Možda on i ima previše dlaka na tijelu, ali svakako ne želi da se osjeća kao medvjed u ljudskom obliku, zato ga ne podsjećajte.

U stvari, ti ne znaš da promijeniš gumu na automobilu?

Svi muškarci to znaju, što je još jedan razlog više da se osjeća kao potpuni bjednik ako slučajno ne zna.

Ti si mi kao brat!

Ovim ste mu rekli da vam je vrlo blizak i da vam vaš odnos znači, ali da vam ni u najluđim snovima, čak ni pod djelovanjem velike količine alkohola, ne bi bio seksualno privlačan. A to saznanje boli!

Čekaj, ti zapravo ideš u teretanu?

Koji aspekt toga vas zapravo šokira? Da li vam djeluje kao neki mlakonja koji ne bi mogao da podigne ni dva kilograma iz benča?

Kad bih ja imala takve noge…

Ok, dobro, ima ženske noge, shvatio je to vjerovatno odavno, ali se nadao da niko drugi neće to da primjeti. Upravo ste mu srušili temelj lažnog samopouzdanja.

Voljela bih da imam dečka koji je tako fin i duhovit kao ti

Pa možete, tu je ispred vas!

Izvor: cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/10-stvari-koje-ne-smijete-reci-muskarcu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])