Koja ja najbolja razlika u godinama između partnera?

Objavljeno: 22. 4. 2016 u 09:40h

Da li je možda ključ za dobar ljubavni život u vezi sa mlađim muškarcem, ili pak sa starijim? Saznajte u sljedećim redovima.

Kvalitetna veza i odnos između partnera zavise od niza faktora. Razumijevanje, odricanje, požrtvovnost i, naravno, ljubav ključni su za uspjeh svakog braka i veze, ali čini se kako i za vezu i brak postoji matematička formula, koja se krije u razlici u godinama.

Naime, prema istraživanju sprovedenom na 3.000 žena i muškaraca širom Evrope postoji formula koja povećava šanse za uspjeh veze ili braka. Riječ je o razlici u godinama između partnera koja, kako tvrde naučnici, ima idealnu brojku.

Prema objašnjenju psihologa, veza u kojoj je muškarac stariji od žene pet godina ima najveće šanse za uspjeh. Suprotno tome, veze u kojima je muškarac stariji 20 ili više godina imaju najmanje šanse za kvalitetan zajednički život.

Dokazano je kako žene emotivno sazrijevaju mnogo ranije od muškaraca pa je razmak od 3 do 5 godina dovoljan da bi partneri bili na istom emocionalnom nivou.

S druge strane, partneri različitih generacija sigurno će imati različite poglede na životne vrijednosti, drugačije ukuse i stavove, zbog čega s vremenom može da dođe do nerješivih nesuglasica.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/koja-ja-najbolja-razlika-u-godinama-izmedu-partnera/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])