Pet stvari kojih će se muškarac odreći ako vas voli

Objavljeno: 19. 4. 2016 u 10:32h

Averzija prema romansi i sklonost da izbjegavaju obveze možda je “palila” kada su bili mlađi, ali kada grade temelje za budućnost sa zrelom i afirmisanom ženom, jednostavno moraju da prilagode svoj pristup.

Stabilan muškarac daće ženi svojih snova ljubav, poštovanje i podršku, ali takođe će se odreći nekih stvari ili navika koje ga sputavaju u tome. On je svjestan da time zapravo ništa ne gubi, već dobija, sreću i odnos koji će ga ispunjavati!

Zbog prave žene svaki muškarac odreći će se sledećih 5 stvari:

Svog ega

Muški ego je “najpotentniji” u dvadesetim godinama, a upravo tamo i treba da ostane. S godinama dolazi svijest o tome da nisu savršeni i da još uvijek moraju puno toga da nauče, a prava žena u njihov život unosi svježu perspektivu i drugačije poglede na život.

Potrebe da uvijek budu u pravu

Rasprave i male svađe nisu ništa nenormalno. U takvim situacijama parovi moraju da budu fleksibilni i spremni na kompromis. Ako jedna polovina nije spremna da sasluša mišljenje druge polovine i uvaži ga, to može da postane veliki problem u odnosu.

Nezrelosti

Averzija prema romansi i sklonost da izbegavaju obveze možda je “palila” kada su bili mlađi, ali kada grade temelje za budućnost sa zrelom i afirmisanom ženom, jednostavno moraju da prilagode svoj pristup. Uspješni parovi rastu zajedno, postaju zreli kao pojedinci i kao “tim”.

“Kratkoročnog” razmišljanja

U mlađim danima živjeli su u trenutku i za trenutak, ali kada u njihov život ušeta žena “sa misijom”, onda moraju da počnu da razmišljaju dugoročno. Žene znaju koliko je teško planirati život sa nekim ko nema nikakve planove za sebe. Skrasiće se samo sa muškarcem koji će podržavati njene ciljeve, ali istovremeno imati sopstvene, na kojima će raditi.

Loših navika

Možda previše puše ili piju, ne brinu o svom zdravlju, troše novac na gluposti i stalno su u minusu. Prava žena voljeće muškarca bez obzira na sve, ali takođe neće spustiti svoje kriterijume i pustiti u život nekoga ko nije odgovoran i stabilan.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-stvari-kojih-ce-se-muskarac-odreci-ako-vas-voli/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot