Sedam znakova da je vaša ljubavna veza na lošem putu

Objavljeno: 18. 4. 2016 u 09:27h

Ne ignorišite ove znakove, upozoriće vas na ozbiljne stvari u vašoj vezi. Bez obzira na trenutna osećanja i ljubav koju osećate, ne ignorišite sledećih 7 crvenih zastavica koje upozoravaju da vam trenutna veza donosi više štete nego koristi.

On dominira

Za sve u vašoj vezi se prvo on pita, odlučuje, predlaže… Njegovo mišljenje je uvijek “ispravno” da se prosto zapitate kako ste uopšte i mogle da pomislite da imate svoje!

Često vas kritikuje

Ne možete da se sjetite kada vam je posljednji put uputio komplment, ali zato možete da napravite dvije dugačke listu sa kritikama koje vam je uputio na račun fizičkog ili psihičkog izgleda!

Govori vam šta da radite

Bossy stav je u nekim situacijama privlačan i poželjan, međutim zapitajte se da li želite voljenu osobu pored sebe ili još jednog oca koji će vam pričati šta ćete, kad i kako da radite!

Kontroliše vas

On je kao dežurni policajac! Uvijek mora da zna gdje ste, šta radite, s kim… Vaš Facebook profil je ustvari i njegov, jer on smatra da ništa ne treba da krijete jedno od drugog, ali i da nemate privatnost! Zapravo vama i privatnost ne treba, jer je po njegovom mišljenju to je znak da krijete nešto od njega! Da, da izgleda da imate posla s psihopatom!

Uvijek, ali uvijek je upravu

Koja god da je situacija u pitanju i bez obzira na to da li je on kriv, na kraju se ispostavi da je on uvijek upravu! Tačnije zauzima stav da je nemoguće da bude kriv za nešto!

Niste dovoljno važni

Tačnije, njegovi planovi su uvijek na prvom mjestu jer on je toliko bitan da se ponekad zapitate kako ste to uopšte doveli u pitanje!

Ne drži dogovora

Iako ste mu naglasili tokom posljednje velike svađe da mora da promijeni neke stvari i da sljedeći put nećete mu tolerisati, on se pravi kao da to nikada nije čuo od vas!

Izvor: cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedam-znakova-da-je-vasa-ljubavna-veza-na-losem-putu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])