10 kreativnih načina da mu izjavite ljubav

Objavljeno: 13. 4. 2016 u 13:39h

I kad nije Dan zaljubljenih, ovakve stvari bi trebalo jedni drugima da priređujemo, jer mali znaci pažnje znače i više od nekog poklona i ostalih materijalnih stvari. Reći nekome da ga volite na jedinstven način je nešto o čemu skoro svi razmišljaju, a niko ne očekuje da mu se to desi.

Zato iznenadite svog partnera i recite mu da ga volite na neki od ovih kreativnih i zanimljivih načina:

Sakrijte ljubavna pisma svuda po kući

Ne postoji ništa romantičnije od iznenađujućeg „volim te“. Sakrijte mala pisma svuda po kući, a neka ih vaš partner tokom dana polako otkriva. Ili sakrijte jedno pismo na mjesto na kojem će ga sigurno pronaći i iznenadite ga!

Snimite mu plejlistu

Možda djeluje staromodno, ali je pokazivanje ljubavi kroz muziku uvijek bilo “vau”. Napravite plejlistu romantičnih i ljubavnih pjesama koje vas podsjećaju na njega i koje same govore da ga volite i te iste narežite na CD. Svaki put kada se pusti pjesma, moći ćete da uživate u svojim osjećanjima i da se prepustite ljubavi.

Spremite mu omiljeno jelo

Za mnoge ljude je ovo nevjerovatno prelijep poklon i iznenađenje. Postavite sto, upalite svijeće, otvorite flašu vina i imajte romantični “izlazak” kod kuće. Svojim trudom ćete pokazati koliko ga volite, to je sigurno.

Napravite trag od ružinih latica

Zaboravite na “obično” cvijeće i izaberite pravo romantično, ruže. Pogotovo ako želite da dočarate atmosferu, pospite ruže od ulaznih vrata, pa do spavaće sobe. Znaće šta ga očekuje kada se vrati sa posla, a to je najljepši poklon – vi!

Otpjevajte mu pjesmu

Ovo je unikatan način da mu pokažete koliko ste pred njim slobodni i koliko mu značite. Uzmite mikrofon i javno pokažite svoja osjećanja i to kroz pjesmu. Iznenadite ga i naučite cijeli tekst pjesme koju najviše voli.

Zagrijte mu kola

Ponekad se ljubav može najbolje prikazati kroz male gestove… Pa, prije nego što krene na posao, izađite prije njega i zagrejte mu auto (u slučaju da je napolju hladno). Ovo ne samo da će pokazati koliko vi mislite o njemu, već će i toplina auta prikazati toplinu vaših osjećanja.

Napravite mu poklon

Napravljeni pokloni su najljepši pokloni koje iko može da dobije. Planiranje, trud i talenat koji su uključeni u pravljenje poklona ga čini još posebnijim, ali pokazuju i ljubav. Izaberite neki od raznih tutorijala za pravljenje ljubavnih poklona i zabavite se.

Ponovite lijepo sjećanje

Ponovite lijepo sjećanje tako što ćete ga ponovo stvoriti! Isplanirajte izlazak, tako da posjetite mjesto na kom ste se prvi put upoznali ili poljubili. Ovo može biti jako romantičan i lijep podsjetnik na to koliko ste zajedno prošli u vezi.

Malo ga razmazite

Učinite sve što želi i uljepšavajte mu dan mini poklončićima, u vidu gestova, poljubaca ili nečim drugim što ga uveseljava.

“Zagrijte” malo stvari

Iako je romantika divna, ponekad je fizičko predstavljanje ljubavi savršeno “volim te”. Spontano napravite maraton ljubljenja ili ga iznenadite dok je pod tušem. Pogotovo za one parove koji su dugo zajedno, fizička privrženost je odličan način da pokažete svoju ljubav.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/10-kreativnih-nacina-da-mu-izjavite-ljubav/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])