Unesite dašak proljeća u vaš dom (Foto)

Objavljeno: 1. 4. 2016 u 09:47h

Žuta je jedna od najjačih boja sunčevog spektra. Vesele i tople nijanse vrlo su upečatljive i upravo zbog toga mogu postati vrlo zanimljiv ukras u vašem domu. Ako želite da s dolaskom proljeća malo osvježite stan, pročitajte nekoliko prijedloga koje vam donosimo.

d3

Dnevni boravak

Ovdje najviše boravimo, pa je veoma važno da ovaj dio stana bude što pozitivniji. Ukrasite kauč s nekoliko žutih jastučića, na sto stavite žutu vazu ili posudu za voće. Vidjećete koliko će ovi detalji učiniti da prostor bude življi.

d0

Spavaća soba

Spavaća soba idealna je za igru s bojama. Pronađite jednobojnu žutu posteljinu ili neku ukrašenu zanimljivim žutim detaljima i dobili ste odlično osvježenje tog prostora.

d1

Kupatilo

Žuta stazica u kupatilu, lijepi žuti peškiri ili pak žuti držači za četkice za zube i sapun savršen su izbor da ovoj prostoriji date malo radosti.

d2

Kuhinja i trpezarija

U kuhinji će ova boja donijeti pravu radost, ali ona ne sme da dominira, već da bude prisutna u obliku detalja. Dovoljno je da na policama imate nekoliko žutih posuda u kojima čuvate začine, da nabavite podmetače za tanjire ili pak tanjire u ovoj boji, kao i krpe. Što se tiče trpezarije, zanimljiv detalj za ovaj dio kuće ili stana svakako su žute zavjese, koje u prostor unose i svjetlo i svježinu. Isti efekat ima i žuti stolnjak, koji može biti jednobojan ili ukrašen žutim detaljima.

ki

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/unesite-dasak-proljeca-u-vas-dom-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])