Unesite proljeće u svoj dom (Foto)

Objavljeno: 24. 3. 2016 u 10:37h

Iskoristite energiju i elan koju vam pruža proljeće – uredite vaš dom u skladu sa godišnjim dobom. Potrebna vam je volja i malo kreativnosti, a rezultati su višestruki.

Pružamo vam nekoliko ideja za proljetno uljepšavanje doma, a na vama je da osmislite na koji način ćete ih iskoristiti. Ključ dobro dizajniranog enterijera su detalji, stoga se usredsredite na one detalje koji će se dobro uklopiti u vašu prostoriju.

Koristite žive boje. Na primjer, nebesko plavu, jarko zelenu ili boju lavande iskoristite kao glavni motiv, a zatim dodajte sitne detalje u raznim šarenim nijansama.

Ako niste raspoloženi za krečenje ili postavljanje zidnih tapeta u aktuelnim cvjetnim dezenima, proljetenu svježinu možete unijeti u vaš dom i novim zavjesama, prekrivačima ili tepisima cvjetnih boja i dezena. Povežite sve prostorije detaljima koji se ponavljaju, da li po obliku ili boji.

Postavite na nekoliko mjesta, na primjer na stoliće i po policama, leptiriće u raznim bojama ili različite vrste cvijeće u istoj boji. Detaljima i sitnim izmjenama, bez mnogo izdataka, zaista možete osvježiti prostorije u vašem domu.

Izvor: index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/unesite-proljece-u-svoj-dom-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])