Nekoliko skrivenih znakova da prepoznate “onu pravu”

Objavljeno: 14. 2. 2016 u 13:14h

Rečenice poput “Kad upoznaš pravu, znaćeš” spadaju u domen mitova. Pa, ako se i dalje pitate da li je to to, evo nekoliko skrivenih znakova…

U filmovima se prava ljubav lako prepozna, srodne duše osjete i tu nema nikakve dileme. U realnosti, nije sve tako jednostavno. Rečenice poput “Kad upoznaš pravu, znaćeš” spadaju u domen mitova. Pa, ako se i dalje pitate da li je to to, evo nekoliko skrivenih znakova, koji ukazuju na odgovor.

Nije vaš tip

Lijepo vam je s njom uprkos činjenici da nije onakva kako ste zamišljali da bi vaša djevojka treba da bude. Odstupili ste od ideala i to je znak da ste osvojeni. Spremnost da odustanete od svog tipa žene znači da ste je prihvatili takvu kakva jeste i da vas veže za nju nešto mnogo dublje od izgleda ili muzičkog ukusa.

Pozajmljujete joj svoj laptop

Dajete joj pristup fotografijama, dokumentima i istoriji pretraživanja na internetu, što pokazuje da ste s njom opušteni i da joj vjerujete.

Pitate je za savjet

Većina muškaraca vjeruje da je traženje savjeta znak slabosti. Ako ste jedan od njih, a nije vam problem da pitate djevojku da vam pomogne ili joj otkrijete najdublje strahove, to je znak da ste pred njom skinuli sve maske.

Pričate o planovima

Na pomen da idete zajedno na more, ne dobijate napad panike, već vam je to nekako, prirodno. Osim toga, planiraćete brojne zajedničke aktivnosti i ne pada vam na pamet da kažete “Čekaj, polako, ko zna šta može da se desi do ljeta”.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/nekoliko-skrivenih-znakova-da-prepoznate-onu-pravu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot