Romantične kombinacije za Dan zaljubljenih (Foto)

Objavljeno: 13. 2. 2016 u 15:20h

Kakvi god da su vam planovi za Dan zaljubljenih, mi smo pronašli slatkih 6 kombinacija koje možete nositi ovog proljeća, ali su i savršeni su izbor za najzaljubljeniji dan.

Zavedite ga modernim i nježnim kombinacijama u kojima ćete se osjećati posebno i voljeno.

Prijedlog broj 1

Ružičasti blejzer uparan sa crnim pantalonama i čupavi šal je tako romantična i divna kombinacija koju ćete sigurno nositi više nego jednom.

ef1

Prijedlog broj 2

Da li treba nešto da dodamo ili slika govori za sebe? Nema boljeg načina da proslavite Dan zaljubljenih nego u kombiaciji koja govori LJUBAV.

ef2

Prijedlog broj 3

Ovu kombinaciju želimo da nosimo cijele godine, ali će odlično poslužiti i za dan u znaku ljubavi! Svijetloružičasti blejzer u kombinaciji s boyfriend džinsom, bijela majica i visoke štikle su recept za jedan seksi izgled.

ef3

Prijedlog broj 4

Bez obzira da li idete na romatičnu večeru ili samo želite da taj dan izgledate posebno, kombinacija crvene i roze je prosto fantastična! Crvena midi suknja, jarkoružičasti džemper i neodoljive crvene cipele su najbolji način da u isti mah ostavite i snažan i nježan utisak.

ef4

Prijedlog broj 5

Haljina u kombinaciji sa nud salonkama je uvijek dobar izbor! Još ako izaberete ovakve jake kontraste dobar utisak je neizbježan.

ef5

Prijedlog broj 6

Za dame koje ne slave Dan zaljubeljnih predlažemo da izaberu košulju ili bluzu u nekom ružičastoj boji i cijeli stajling obogate šeširom i modernim gležnjačama.

ef6

Izvor: elle.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/romanticne-kombinacije-za-dan-zaljubljenih-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot