Ovo je najkomplikovaniji znak horoskopa: Evo kako da ga osvojite!

Objavljeno: 13. 2. 2016 u 13:11h

Kada je u pitanju ljubav, za Vodolije se veže vjerovanje da je to najkomplikovaniji znak horoskopa. U nastavku saznajte kako da prevaziđete te “prepreke”!

Šta Vodoliji traži od voljene osobe?

Vodolije su individualci i potreban im je partner koji će im dati dovoljno prostora. Jako su pametni i posjeduju znatiželjan um pun ideja. Najsrećniji su s partnerom s kojim mogu dijeliti svoju intelektualnu znatiželju.

Kako pokazuje ljubav?

U pitanju je razuman i racionalan znak koji pretjerano ne pokazuje emocije pa zato mogu djelovati distancirano. Često im je teško iskazati ljubav na pravi način, a kada to i rade onda umjesto djela više upotrebljavaju riječi.

S kojim znakovima se Vodolija najbolje slaže?

Vodolijama najviše odgovaraju intelektualni znakovi koji vole promjenu – Strijelac, Blizanci i Ovan. Međutim, ljude privlače osobe s osobinama koje oni nemaju, pa će Vodolija lako ‘pasti’ na Ribu i Vagu.

Kako otvoriti srce Vodolije?

Ono je odvojeno od emocija i njime vlada razum, stoga srce Vodolije nećete osvojiti izražavanjem ljubavi. Za njih morate stvoriti sigurnu ljubavnu oazu sa slobodnim izlazom, kako bi povremeno mogao pobjeći u svoj svijet.

Šta ga ‘pali’?

Um je najveća erogena zona Vodolije i to uzmite u obzir kod zavođenja.Nova poza, novo mjesto – sve to godi njegovom libidu.

Koju tajnu krije?

Uvijek su okruženi prijateljima i aktivni u svojoj zajednici, ali zapravo su često usamljeni. Upravo je to tajna koju skrivaju, dubok osjećaj usamljenosti koji dolazi iz emotivne nepovezanosti s ljudima koji ih okružuju. Ponekad ni sami ne znaju objasniti šta im tačno fali, ali emocije ne osjećaju na isti način kao i drugi ljudi, zbog čega se u njima stvara osjećaj izolovanosti.

Šta treba izbjegavati u vezi s Vodolijom?

Ne vole dramatične izljeve intenzivnih emocija zato što ih ne razumiju i ne znaju kako reagovati  na njih. Ne požurujte ih, ne pokušavajte ih natjerati na određene pomake jer im u vezi treba puno prostora, a ako osjeti da ga gušite – pobjeći će.

Kako komunicirati s njim?

Vodolija je jedan od najboljih komunikatora među znakovima. Njihov brz um lako procesuira nove podatke, i najviše vole sa drugima dijeliti informacije koje saznaju. Mogu biti jako tvrdoglavi po pitanju svojih uvjerenja i mišljenja, ali rijetko će se svađati zbog njih.

Na koji način zadržati ljubav Vodolije?

Najsrećniji su u vezama koje se temelje na čvrstom prijateljstvu. Zato mu prije svega budite prijatelj, a tek onda ljubavnik. Pokažite zanimanje za njegov svijet i s njim podijelite svoj svijet. To će u njemu izazvati sreću i zadovoljstvo. Imajte na umu da Vodolijiu vezi treba puno slobode jer će se tada osjećati najprijatnije.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-je-najkomplikovaniji-znak-horoskopa-evo-kako-da-ga-osvojite/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])