Kada žena prva priđe muškarcu ovo je jedina stvar koja im pada na pamet

Objavljeno: 12. 2. 2016 u 11:59h

Iako je 2016. i iako je već decenijama potpuno normalno da i žene prve priđu muškarcima, statistike još uvijek potvrđuju da su i dalje muškarci ti koji uglavnom prvi prilaze ženama i od kojih to većina žena očekuje.

Neke odbijaju da priđu muškarcima zbog srama, neke zbog straha od odbijanja, a neke zbog straha da se njihovo ponašanje ne protumači na pogrešan način.

Ali ono što je važno imati na umu je to da se i najsamouvjerenije osobe ponekad suočavaju sa odbijanjem i da nijednom muškarcu, kao nijednoj ženi nije potpuno svejedno kada kreće s osvajanjem potencijalne partnerke/partnera. Ako vas muči pomisao da će muškarac vaše ponašanje da protumači na pogrešan način i da će zbog toga da vas smatra lakom, slobodno odahnite jer muškarcima takve misli nisu ni na kraju pameti.

Kako su mnogi muškarci priznali, jedino što osjećaju kada im žena priđe je apsolutno olakšanje! Bukvalno im lakne što sljedećih sat vremena neće provesti razmišljajući da li će ih žena odbiti, da li bi trebalo da pokušaju da je poljube i da li se dotičnoj uopšte sviđaju. Dakle, kada sljedeći put primijetite hemiju između vas i preslatkog muškarca, slobodno mu priđite prvi i poštedite ga muke.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/kada-zena-prva-pride-muskarcu-ovo-je-jedina-stvar-koja-im-pada-na-pamet/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])