Najljepše romantične destinacije (Foto)

Objavljeno: 11. 2. 2016 u 14:01h

Dan zaljubljenih je savršena prilika da unesete malo luksuza u vaš život, posebno ako vas je zima iscrpila pa osjećate potrebu za terapijom suncem i morem…

Mnogi ljudi se za ovu romantičnu priliku opredjeljuju za istorijske gradove poput Firence ili brvnara u planinskim predjelima, ali kada je u pitanju uživanje u dalekim zemljama, ove tri destinacije su nepogrešiv izbor.

Tajland

Idealno egzotično mjesto za romantično bjekstvo. Ovdje su standardi smještaja visoki, s’ obzirom na ekskluzivna odmarališta na mjestima poput Khaoiai Nacionalnog parka, gdje možete ručati na vrhu brda, okruženi maglovitim planinskim vrhovima ili iznajmiti izolovan bungalov na mirnom priobalnom mjestu. Zavodljiva u svakom smislu, Kraljevina Tajland je brzo postala omiljena destinacija za parove.

St.Lucia

Ako želite klasičan odmor na ostrvu, ljepotu i luksuz koje pružaju Karibi nećete naći ni na jednom drugom mjestu na svijetu. Santa Lucija, ljepotica među Vindvordskim ostrvima iz grupe Malih Antila, izmamljuje uzdahe svih koji borave na njoj. U njene prirodne ljepote ubrajaju se, između ostalog, i prelijepe plaže Karipskog mora i Atlantskog okeana. Na obalama ovog, inače malog ostrva, uzdižu se dva vrha planine Piton, visine oko 700 m, koji nose božanstvenu džunglu raskošnog tropskog rastinja i veliko bogatstvo ptica.

Egipat

Plovidba Nilom u sumrak, zaustavljanje na prirodnim toplim izvorima i obilazak drevnih ruševina takođe spada u lep romantični aranžman. Ova zemlja veličanstvenog naslijeđa i monumentalni spomenik početaka ljudske civilizacije na neki način je i prva turistička destinacija na svijetu. Njen ukras su, između ostalog, višemilionski glavni grad Kairo sa svim svojim različitostima, Crveno more, luksuzni hoteli i pješčane plaže, aktivan noćni život. Piramide Gize jedno su od sedam svjetskih čuda antičkog svijeta. Egipat je i moćna reka Nil, istorijom obojena Aleksandrija i fascinantni Luksor…

Izvor: luxlife.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/najljepse-romanticne-destinacije-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot