Da postoji vremeplov: Šta bi uradio vaš horoskopski znak?

Objavljeno: 11. 2. 2016 u 13:24h

Svako je barem jednom poželio da uskoči u vremeplov i uradi neke stvari drugačije. Horoskop vam otkriva šta je to što bi svaki znak promijenio da može da se vrati u prošlost.

Ovan

Kada bi impulsivni Ovan moga da vrati vrijeme, ne bi tako lako pustio veliku ljubav iz mladosti da mu odleprša iz života. Bio bi manje tvrdoglav i pristajao bi na kompromise. Što se tiče porodice, više bi se posvetio djeci i više vremena provodio u kući sa njima, nego jureći karijeru.

Na poslu bi radio samo ono što voli, odvažio bi se da počne privatni biznis i bude sam svoj šef.

Bik

Ako bi se sentimentalni Bik dočepao vremeplova i vratio se u vrijeme kada mu je bilo bitno samo da zarađuje novac i kupuje stvari, dosta toga bi promijenio. Više bi se posvetio voljenoj osobi, bio bi manje posesivan i mnogo prilagodljiviji njenim potrebama. I on bi započeo sopstveni biznis, još u mlađim danima, najvjerovatnije trgovinu nakitom gdje bi imao stalni izvor prihoda i ne bi morao da zavisi ni od koga sem od samog sebe.

Blizanci

Kada bi mpogli da skoknu u prošlost, Blizanci bi ispravili neke stvari zbog kojih se kaju, a na prvom mjestu bili bi emotivni odnosi.

Na vrijeme bi shvatili njihov značaj, ne bi se plašili vezivanja, i svoje ljubavno gnijezdo svili bi sa osobom koju vole i na vrijeme ozvaničili vezu sa njom.

Potrudili bi se da budu malo diskretniji, da bolje čuvaju tajne i da im jezik ne bude brži od pameti.

Rak

Razmaženi Rak, kada bi mogao da se vrati u prošlost, vjerovatno bi se potrudio da danas nema globalnog otopljavanja, ni opasnosti da video-nadzor otkaže, pa da nježni Rak brine i svašta mu pada na pamet.

Manje bi patio i paničio, manje bi plakao i pribojavao se, ali bi zato na poslovnom planu bio mnogo ambiciozniji, samo kad bi zavrtio kazaljke sata unazad.

Lav

Kada bi mogao da se vrati u prošlost i uništi u korijenu svoje strahove od hroničnih tegoba ili slabosti, bio bi mnogo zadovoljniji svojim životom. Ranije bi shvatio kako da kontroliše svoj ego i sujetu koja mu je mnogo štetila u životu i imao bi bolje odnose sa drugima.

Shvatio bi da pokazivanje svojih pravih emocijama drugima nije znak slabosti, već snage i to bi se povoljno odrazilo i na prijateljske i na ljubavne odnose.

Ne bi olako puštao drage osobe da odu od njega zbog gluposti i zato što neće da prizna da je pogriješio, pa bi mu život bio veoma srećniji.

Djevica

Bilo bi to neponovljivo iskustvo za Djevicu, kad bi mogla da zaviri u prošlost i poradi malo na nekim detaljima.

Tada bi shvatila da treba da ispuni sebi neke želje, kupila bi brodić, zaplovila i ni zbog čega se više ne bi nervirala, a uživala bi baš kao u banji. Sjedela bi na splavu, ispijala limenke i gledala niz vodu opuštena i zadovoljna.

Vaga

Kad bi mogla da vrati sat unazad, emotivna i uzdržana Vaga organizovala bi svoj život tako da manje pati zbog ljubavi, a više da se okrene karijeri. Na poslu bi bila odlučnija, i postrojila bi svakog na svoje mjesto.

Ne bi izbjegavala konflikte i svakom bi rekla ono što misli. Ponašala bi se više u skladu sa trenutnim osjećanjima, a manje bi se pretvarala kako joj je lijepo kada nije.

Škorpija

Ukoliko bi mogla da se vrati u vrijeme kada je bila ludo zaljubljena, Škorpija bi shvatila da je ljubomora beskorisno traćanje energije.

Manje bi kidala živce drugima, manje bi bila egoista u ljubavi i imala bi više vremena za druge. Razvila bi svoje talente i bavila se umjetnošću, umjesto da stalno bude orijentisana ka novcu i zaradi.

Strijelac

Mogao bi poletni Strijelac svašta da promijeni, ako bi mu se ukazala mogućnost da se vrati nekoliko godina ili decenija unazad, kao prvo da već kao mlad počne da se bavi privatnim biznisom kojem bi pristupio vrlo ozbiljno.

Na vrijeme bi počeo da štedi i novac, ali i živce. Kao i Vaga, ne bi izbjegavao konflikte i poslije se kajao što nije rekao rekao šta je htio, već bi svakom odmah skresao u lice sve što misli. U ljubavi bi bio mnogo otvoreniji i pažljiviji prema partneru.

Jarac

Kada bi strogi Jarac mogao da vrati vrijeme unazad, pa bi se kao prvo oslobodio kompleksa niže vrijednosti koji vuče još iz djetinjstva.

Pokretačka snaga u poslu, za Jarca bi bile njegove vrijednosti, a ne kompleksi koji ga proganjaju iz prošlosti i tjeraju da gazi preko mrtvih da bi napredovao.

Oslobodio bi se uticaja oca, a bio bi mnogo otvoreniji u iskazivanju emocija, bio bi emotivno pristupačniji i ne bi gradio zidove oko sebe.

Vodolija

Ukoliko bi se ekscentrična Vodolija vratila u prošlost i zavrtila kazaljke sata unazad, shvatila bi koliko je trebala da bude realnija u poslu.

Ne bi izigravala Kalimera koji stalno viče: „To je nepravda“, ne bi se borila da svima bude dobro i izvlačila deblji kraj dok joj kolege ne bi ni zahvalile. Ne bi ispravljala krive Drine, već bi se fokusirala na svoj rad umjesto na međuljudske odnose.

Tj. probala bi, mada nije sigurno koliko bi u tome uspjela. U ljubavi bi bila prilagodljivija i spremnija da žrtvuje više slobodnog vremena i prostora za osobu koju voli i više vremena bi provodila sa porodicom, a manje po kafićima, restoranima i u izlascima.

Ribe

Kada bi mogle da vrate vrijeme unazad, Ribe vi voljele da budu velikodušnije, pouzdanije i smirenije, ali i da utiču na ljude koji će biti važni u njenom životu.

U potrazi za ljubavlju i partnerima ne bi tražile dlaku u jajetu i promijenile bi sklonost ka cjepidlačenju. Pokušavale bi da stoje stabilnije na zemlji i da ne lutaju svi čas u svoj svijet snova.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/da-postoji-vremeplov-sta-bi-uradio-vas-horoskopski-znak/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot