Ovo su mišljenja koja mijenjate nakon što se zaljubite

Objavljeno: 2. 2. 2016 u 14:00h

Ne, veza vas ne bi trebala promijeniti kao osobu, ali vaše mišljenje o ovim stvarima nakon što upoznate onog pravog definitivno neće ostati isto.

Ljubav nije vrijedna stresa

Ako ste već nekoliko puta imali slomljeno srce, vjerovatno ste pomislili kako ljubav nije vrijedna toga. No jednom kada upoznate onog pravog, shvatit ćete da ste bili u krivu i da je ljubav jedina stvar na svijetu koja je vrijedna svega, sve dok ste s pravom osobom.

Svi frajeri su kreteni

Možda još uvijek mislite da su svi frajeri isti, no jednom ćete upoznati frajera kojeg je vrijedilo čekati i koji će vam dokazati da nisu svi frajeri onakvi kakvi ste do tada mislili da jesu. Neki su doista dragi, i potrudit će se učiniti sve da vas usreće.

Brak i djeca nemaju smisla

Neki ljudi doista u ovome ne vide smisla i neće nikada promijeniti mišljenje, no puno je više onih koji ovo mišljenje dijele samo do onoga trena dok ne upoznaju pravu osobu.

Zajedničke aktivnosti su glupe

Jednom, nakon što se zaljubite, počet će vam se sviđati ideje o večerima u kojima ćete igrati razne igre, nekad sami, nekad u društvu drugih prijatelja, ideje o usklađenoj odjeći, ideje o gledanju glupavih romantičnih komedija zavučeni zajedno pod dekicu…

Prijatelji koji su uvijek u paru su dosadni

Oduvijek su vam išli na živce svi vaši prijatelji koji su postali toliko povezani sa svojim momcima/curama da više gotovo ništa nisu radili bez njih. No jednom kada se iskreno zaljubite, shvatit ćete zadovoljstvo i provođenju što je više vremena moguće u društvu vaše bolje polovine.

Ljubav nikada ne potraje

Ako ste odrastali okruženi mnoštvom rastavljenih parova, vjerovatno ste došli do zaključka kako svaka ljubav prije ili kasnije dođe svome kraju. Jednom kada se zaljubite shvatit ćete da je potpuno realna mogućnost da ljubav doista potraje zauvijek, odnosno da traje onoliko dugo koliko god su oba partnera spremna činiti stvari kojima bi prevladali sve prepreke pred njima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-su-misljenja-koja-mijenjate-nakon-sto-se-zaljubite/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot