Odjevni komadi u kojima uvijek izgledate odlično (Foto)

Objavljeno: 2. 2. 2016 u 11:42h

Nema razloga da mrzite svoj ormar i odjeću – pogotovo ako imate finu kolekciju ključnih komada koji će uvijek izgledati lijepo i cool, pa čak i kada vam se čini da “nemate šta da obučete”.

U nastavku pogledajte koji to komadi čine temelj svakog ormara i verujte nam, pronaćićete ih i u svom!

“Muška” košulja

Savršeno neuredna, ali uvijek odlična. U paru s vašim najdražim farmericama stvara savršenu trendy kombnaciju.

od1

Casual haljina

Kada ste u sumnji i ne znate šta da obučete, zgrabite casual haljinu iz ormara koja ne zahtjeva pretjerano puno dodataka i uređivanja.

od2

Klasični blejzer

Ako želite u trenu da izgledate odlično, ali s minimalno truda, na svoj outfit samo prebacite klasični blejzer. Najbolji dio: odlično se kombinuje sa klasičnim farmerkama i majicom, kao i sa poslovnim komadima za office.

od3

“Statement” suknja

Kada ste stvarno u gužvi, statement suknja je ključ. Uvijek je moderna i trendi, a ne zahtjeva ništa više od običnog topa.

od4

Kožna jakna

Ako još uvijek nemate dobru kožnu jaknu u ormaru, odmah nabavili jednu. Ona je jedinstven komad koji će svaki vaš outfit učiniti posebnim.

od5

Savršeno krojene pantalone

Ukoliko imate par savršeno odgovarajućih pantalona u ormaru, možete osvojiti svijet! Iskobinujte ih sa bilo kakvim običnim topom i izgledaćete poput milion dolara bez obzira na sve.

od6

Dobro krojeni prsluk

Obucite prsluk preko bilo kog outfita i u trenu ćete dobiti savršen look. Sa ovim odjevnim komadom nema greške!

od7

Izvor: elle.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/odjevni-komadi-u-kojima-uvijek-izgledate-odlicno-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot