U čemu je tajna pronalaska ljubavi svog života?

Objavljeno: 28. 1. 2016 u 11:04h

Korisnici društvenih mreža Quora i Reddit odlučili su da istraže u čemu je tajna pronalaska ljubavi svog života. I postoli li tajna uopšte?

Zajedno ste već neko vreme i želite da verujete da je vaša potraga za vašom drugom polovinom završena… Leptirići u stomaku su ostali tamo negdje na početku veze i pridajete to onoj “zaljubljenosti na početku”. Ali sada je tu ono mnogo važnije: ljubav!

Međutim, da li biste mogli da stavite ruku u vatru da je to zaista tako? Nedavno istraživanje pokazalo je da Britanci pronađu svog životnog partnera ili partnerku oko svoje 27. godine.

Korisnici društvenih mreža Quora i Reddit odlučili su da istraže u čemu je tajna pronalaska ljubavi svog života. I postoli li tajna uopšte?

Jedan od najprodavanijih autora na Amazonu, stručnjak za veze Džordan Grej, tvrdi da su srećni, dugogodišnji parovi dali jedinstven odgovor na pitanje kako su znali da su pronašli svoju bolju polovinu: Bilo je lako…

Mnogima se ipak ne bi učinilo da je pronalazak srodne duše “tako lak”, Grej tvrdi da su najbolji “katalizatori” vašeg odnosa vaši prijatelji i bliski članovi porodice.

“Vaši prijatelji i članovi porodice nisu VI, ali vrlo dobro znaju ko ste vi, a istraživanja su pokazala da vama bliske osobe vas neretko poznaju mnogo bolje nego što vi poznajete sami sebe”, tvrdi Grej.

“Shvatio sam da je moja najbolja prijateljica… Znao sam da je ljubav mog života kada je stradala u groznoj nesreći i ostala invalid za čitav život. Ne mogu zamisliti život bez nje”, rekao je za The Independent Markus Geduld.

Korisnik Reddita, Brian1321 napisao je na toj društvenoj mreži: “Kada razmišljam o svom životu i zamislim da ona nije dio njega, izgubi se smisao. Međusobno cijenimo karakter, ne slažemo se slijepo oko svega i podstičemo jedno drugo da postanemo bolje osobe. Ako to nisu razlozi zbog kojih bi s nekim želio da provedem ostatak života u braku, onda ne znam šta jeste.”

Izvor: vecernji.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/u-cemu-je-tajna-pronalaska-ljubavi-svog-zivota/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])