Ovo je najveći trend 2016. (Foto)

Objavljeno: 22. 1. 2016 u 10:23h

Prvu polovinu prvog mjeseca 2016. godine smo prevalili, pred nama je ostatak ove, sigurni smo, fantastične godine. Iako je prava zima tek stigla i temperature su debelo ispod nule, s nestrpljenjem iščekujemo tople dane koji nam donose nove trendove i nove IT komade.

tr

A već proljeće 2016. godine donosi jedan trend kojem ćemo ostati vjerni do kasnih jesenskih dana i povratka kaputa i pletenina. Radi se o ‘cut out’ ramenima, odnosno odjevnim komadima koji imaju otvorena ramena. Upravo oni bit će IT komadi 2016. godine.

tr1

Ne govorimo o ‘off shoulder’ topićima i haljinama, iako će i oni doživjeti svojih 5 minuta, već o super senzualnim majicama kratkih, 3/4 ili dugih rukava koji zahvaljujući ‘otvorima’ na svjetlo dana donose gola ramena.

A gola ramena su super senzualna i seksi i posve su dostojna zamjena otvorenom dekolteu ili golim leđima – trend koji je bio vrlo aktualan prije nekoliko sezona. Svjetske trendseterice ovaj su trend prihvatile već prošlog proljeća, ali njegova prava vladavina tek počinje.

tr2

Zato je pravo vrijeme već sada zaviriti u ponudu ‘high street’ brendova, online shopping platformi ili pretražiti jedan od brojnih ‘do it yourself’ tutorijala koji će vam pomoći da napravite svoj IT komad s ‘cut out’ ramenima.

Nonšalantna senzualnost možda najbolje opisuje efekt koji ćete postići uvrstite li u svoju garderobu ovaj IT komad. A za čim točno tragati u bespućima shopping ponude i u kojim kombinacijama majice s ‘cut out’ ramenima nositi pogledajte klikom na fotografiju ispod teksta koja vas vodi kroz street style kombinacije svjetskih fashionistica!

tr3

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-je-najveci-trend-2016-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])