Šta muškarci stvarno misle kad kažu ženi da je luda?

Objavljeno: 15. 1. 2016 u 12:53h

Muškarci imaju arsenal riječi kojima opisuju žene. Možda zvuči bizarno, ali iako su ove riječi primarno upućene ženama, one su direktno povezane sa muškarcima.

Jedna riječ se među njima posebno izdvaja, a to je – luda.

Ponekad u negativnom, ponekad u pozitivnom, ali to je univerzalni kod. Muškarci uvijek misle kako znaju šta znači luda, a u rječniku možete da pronađete gomilu definicija.

Ona koja se ističe prva je “mentalno poremećena”, što je očigledno ono što oni ne misle kada kažu luda, tvrde muškarci. Evo kojih su šest tipova “ludih” žena prema muškarcima.

Ima svoje mišljenje i nije je strah da kaže ono što misli

Zvuči kao da riječ koja je potrebna nije uopšte “luda”. Više zvuči kao “samoovoljna”. Možda su mislili nezavisna i samouvjerena, pa čak i tvrdoglava.

Nikad nije zadovoljna

Bez obzira šta se dešava, ona nikada nije zadovoljna. On se trudi da uradi sve što ona želi, da ima razumijevanja, čak i da je stavlja ispred sebe, ali to nikada nije dovoljno. Vjerovatno ne treba da bude sa takvom ženom, ali ona nije zbog toga luda.

Seksualna je i avanturista

Nova 2016. je uveliko počela, da li se i dalje stvarno stidite žene koja izražava svoju seksualnost (pod uslovom da nije varijacija stralete)? Dvostruki standardi i dalje vladaju svijetom, jer je muškarcima dozvoljeno da mijenjaju žene na dnevnom nivou, ali ženi nije dozvoljeno da spava sa kim god ona hoće. Za početak one su bolje u krevetu, jer praksa čini čudo od talenta.

Ona je manipulativni lažov

To je i dalje veća njena greška nego tvoja, ali umjesto što je nazivaš ludom, zašto ne probaš da objasniš kako je ona tačno luda? Ona je narcisoidna, lažljiva i eksploatiše tvoje emocije, ali ti je ipak lakše da je nazoveš ludom?

Jer tako tvoja krivica što si sa takvom osobom izgleda manja?

Stalno je pijana

Zar nije prikladnije da kažeš da ima problem sa alkoholom?

Ona reaguje normalno

Ti si taj koji je zapravo pravi “ludom”. Uradio si nešto što ne bi trebalo, pa je najbolji način da se odbraniš da je ubjeđuješ da je umislila stvari, umjesto da priznaš da si ispao kreten. Ali da, lakše je pitati je: “Zašto pretjeruješ” nego preći preko problema, a to zapravo situaciju čini još gorom.

Budi muško, ne nazivaj je ludom zato što si ti zaje**o stvari.

Izvor: 24sata.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sta-muskarci-stvarno-misle-kad-kazu-zeni-da-je-luda/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])