Horoskop otkriva čiji poljupci obaraju s nogu

Objavljeno: 15. 1. 2016 u 15:00h

Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok neke jednostavno poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost sa partnerom.

Ovan

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju – znaju način kako zapaliti partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu, oduševljeno i impulsivno.

Bik

Lagano, senzualno i čvrsto, takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze Bikova traju duže nego veze drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osjećaj za dodir i zbog toga će vas prije poljupca maziti, tapšati po ramenu ili uzeti za ruku.

Blizanci

Raznolik, zanimljiv i brzo promjenjiv. Blizanci vas neće razočarati poljupcem. Ipak, prije poljupca moraćete da se načekate i napričate.

Rak

Ugodno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osjećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, nakon kojeg ćete se osjećati toplo i prekrasno.

Lav

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava. Za njegov poljubac se stoji u redovima! S njim sve što treba je da se opustite i prepustite.

Djevica

Pažljivo, osjećajno i savršeno. Tako ljube djevice. One ne vole nered, pa i atmosfera prije poljupca mora biti savršena. Budući da djevice ništa ne rade polovično i njihov poljubac je potpun.

Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. “Kvaka” je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podijele je jedinstven. A užitak s njima će biti jednak i nakon 25 godina provedenih zajedno.

Škorpija

Škorpijin poljubac najbolje opisuje riječ strastveno. Oni su strastveni bilo što da rade pa tako i ljube. Sa njima treba zaboraviti na sve drugo i usresrediti se na poljubac, ali zbog načina na koji Škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.

Strijelac

Strijelci uvijek žele više, više i još više! Mnogo će vam dati, te ukoliko želite da ih osvojite poljupcem obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Jarac

Jarci se rijetko odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac ispod imele (koju ste spremili mjesecima unaprijed), ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.

Vodolija

Vodolije su drugačije, a i njihov cilj je ostati zapamćen. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima.

Ribe

Ribe će vas poljubiti samo ukoliko lijepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Ljubiće vas nježno, osjećajno i pažljivo. Jednako im uzvratite.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-otkriva-ciji-poljupci-obaraju-s-nogu/||claudebot