Sedmični horoskop od 29. novembra do 6. decembra

Objavljeno: 30. 11. 2015 u 09:28h

Pročitajte šta vam zvijezde savjetuju za narednu sedmicu.

Ovan

Ona: Mars u sedmom polju donosi vam jaku poziciju da ostvarite svoje namjere. Imaćete značajnu saradnju s inostranstvom ili isplanirati putovanje. Na poslu ćete vjerovatno morati da se dodatno usavršavate. Ovo je period testa u ljubavi jer će biti više ljubomore i stresnih situacija u odnosima sa partnerom.

On: Mars u Vagi čini vas odlučnim i istrajnim, ali i tvrdoglavim kada je u pitanju prihvatanje bilo kakvih savjeta. Ostvarićete saradnju s inostranstvom ili sa Strijelcima. U ljubavi će biti više svađa i ljubomornih scena. Upoznaćete jednu misterioznu Škorpiju.

Bik

Ona: Završavate period u kojem ste bili najviše posvećeni poslu i okrećete se ljubavi i partnerstvu. Više nego ikada potrebna vam je partnerova podrška. Osjećaj ljubomore i pokušaj kontrolisanja partnera može da vam donese svađe. Na poslu imate nejasan odnos sa Vagom.

On: Venera se bliži sedmom polju, pa ćete biti prava prilika za osobe ljepšeg pola. Međutim, ujedno ćete biti i posesivniji u svim odnosima, što može da vas dovede u nezavidne situacije. Dobro razmislite o ulaganju novca jer nije dobar period za kredite.

Blizanci

Ona: Do petka treba da iskoristite momente za pregovore i završavanje papirologije. Krajem nedjelje ulazite u fazu kada ćete se više baviti porodicom i stambenim pitanjima. Na poslu vam je najbitnije da ostvarite sigurnu zaradu. Rak može da vam ponudi poslovno partnerstvo koje može da vam donese zaradu. Raspoloženi ste za flert i izlaske na mjesta javnog tipa.

On: U sljedećoj nedjelji i dalje treba da se trudite da maksimalno iskoristite dobar uticaj Merkura za kraća putovanja i pregovore. Bilo kakav vid papirologije koji planirate da završite treba da radite do petka. Mars vas tjera da tražite bolje plaćen posao, iako vam mnogo toga djeluje komplikovano. Uz pomoć osoba vodenog znaka možete uvećati zaradu.

Rak

Ona: Nervoza koju osjećate zbog Marsa najviše vas ometa na emotivnom planu. Krajem sedmice ulazite u odličan period za pregovore i kraća putovanja. Od kraja nedjelje možete da obnovite kontakte koji će vam pomoći u daljim životnim odlukama. Kombinacija Plutona i Jupitera probudila je ogromnu energiju u vama, tako da ste koncentrisani na posao i nećete odustati od svojih ciljeva dok ih ne ostvarite.

On: Bez obzira na uticaj Marsa koji vam stvara stres i nervozu, u poziciji ste da napravite ključne promjene u svom životu. Poslovna situacija može djelovati promjenljivo, ali ćete u periodu u roku od nekoliko mjeseci uspjeti da ostvarite svoje ciljeve. Od kraja nedjelje možete da se odlučite na kraće putovanje, a Djevice i Lavovi će vam prijati u komunikaciji.

Lav

Ona: Mnogi pripadnici vašeg znaka usmjeriće energiju na zaradu novca u narednom periodu. Najvažnije će vam biti da se materijalno osigurate. Period od drugog dijela nedjelje je odličan za dodatnu zaradu. Ako ste u vezi, Uran vam stalno donosi situacije toplo-hladno, kao i da niste sigurni šta tačno želite od partnera. Dopadate se jednoj osobi koja nije spremna da vam otvoreno pokaže svoja osjećanja.

On: Pomjeranje planeta u Djevicu čini vas koncentrisanim na finansije. Biće vam važno da ostvarite dobru zaradu i stalno ćete se pribojavati da niste dovoljno zaradili. Reklo bi se da će vaše manje brige biti učestalije, najviše jer ste sami sebi nametnuli neke principe. Ako ste u dužoj vezi, lako možete odlučiti da raskinete odnos.

Djevica

Ona: Nestabilan period i česte promjene raspoloženja koje osjećate trajaće do kraja sedmice kada ulazite u povoljniju fazu. Sve što planirate ili namjeravate da zatražite od nekoga treba da počnete od vikenda. Mnoge situacije će vam djelovati potpuno drugačije od drugog dijela nedjelje. Na poslu možete da očekujete turbulentan period, ali krajem nedjelje ulazite u bolji momenat za pregovore i vijesti.

On: Reklo bi se da zbog uticaja Merkura trenutno imate manje energije da se suočavate sa bilo kakvim životnim okolnostima. Na vas sve mnogo više utiče, pa ste ranjivi. Ovo je period u kojem treba da se suočite sa nekim ličnim strahovima ili poteškoćama, kao i da poradite na sebi. Do kraja sedmice će vam prijati razgovori s osobama koje imaju razumijevanja za vas.

Vaga

Ona: Iscrpljujući uticaj Marsa sve vrijeme vam donosi poteškoće na poslu. Uranovi aspekti djeluju nestabilno na vaš odnos sa partnerom ili brak. Reklo bi se da je u ovom periodu kompromis neophodan, ali zbog uticaja i Marsa i Urana to vam jako teško pada. Niste spremni za prilagođavanja. Zbog uticaja Venere djelujete privlačno i šarmantno na većinu ljudi. Ako planirate odlazak na put, kraj nedjelje je idealan za duga putovanja.

On: Pod uticajem Marsa i Urana reklo bi se da prolazite kroz stresan period, kako na poslu, tako i u odnosu sa partnerom. Treba da vodite računa kako se postavljate na poslu jer nema potrebe da ulazite u beskorisne konflikte. Ulazite u lijep period za putovanja u inostranstvo. Ovo je takođe nova životna faza sa više preispitivanja. Nezadovoljstvo na emotivnom planu može da potraje, mada ćete biti zadovoljni kratkotrajnim flertom.

Škorpija

Ona: Venera u polju tajni ne olakšava vam situaciju u ljubavi, tako da lako možete saznati neke partnerove skrivene motive koji vam ne odgovaraju. Od kraja nedjelje imaćete iskrenu podršku prijatelja za bilo kakve dileme. Uran vam stvara neočekivane situacije na poslu. Pozicija Jupitera donosi vam veće troškove. Nije povoljno da se upuštate u veze koje nemaju perspektivu.

On: Marsova energija tjera vas da posmatrate život iz drugačijeg ugla. Venera u Vagi nije povoljna za vaš odnos sa partnerom, tako da ćete biti nepovjerljivi ili se suočiti sa nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju. Uran vam donosi prepreke na poslu, zbog čega ćete biti stalno nervozni. Nije isključeno da ćete mijenjati radno mjesto.

Strijelac

Ona: Nepovoljni aspekti Jupitera ukazuju na to da ste često zabrinuti da nemate dovoljno garancija za bilo šta što radite. Mnogi pripadnici vašeg znaka zabrinuti su zbog finansija ili nekog nasljedstva. Situacija od kraja nedjelje postaje dinamičnija. Pozicija Merkura ukazuje na to da će vam se udvarati mlađi, uspješan muškarac. Preko prijatelja pokušavate da ostvarite poslovni kontakt koji vam je potreban.

On: Položaj Jupitera donosi vam razne promjene raspoloženja i zabrinutost. Mnogo toga vam djeluje nerješivo, ali ste zapravo trenutno u fazi kada sve probleme preuveličavate. U emotivnom smislu miješate ljubav i prijateljstvo. Od kraja nedjelje na poslu ćete početi da osjećate veći pritisak. Djevica može biti prilično zahtjevna prema vama.

Jarac

Ona: Iako vam Mars stvara nervozu, pod uticajem Plutona nastojite da budete istrajni u svemu što radite. Imate nevjerovatnu pokretačku energiju. Drugi dio sedmice donosi vam lijepe prilike za putovanja. Privlačiće vas ambiciozni muškarci. Na neki način emotivno osjećate pritisak jer ste u raskoraku između onoga što želite i treba da radite. Ne treba da rizikujete sa novčanim ulaganjima.

On: Planetarni uticaj ukazuje na to da imate priliku da nametnete drugima svoje stavove. Mnogi vas doživljavaju strožima nego što jeste, tako da ste stvorili novu sliku o sebi u stvarnosti. Imate visoke poslovne ciljeve, a saradnja sa Vagama može da vam bude zanimljiva. Imaćete najmanje dvije prilike za putovanje. Nemojte da dozvolite da vas Ovan nagovori na pogrešnu finansijsku odluku.

Vodolija

Ona: Nezahvalna pozicija Urana stavlja vas na razne testove, tako da je bitno da ne donosite odluke na brzinu. Mars vam već cijeli mjesec stvara tenzije na poslu, tako da nemojte da budete začuđeni ako budete imali češće konflikte. Pozicija Venere može da vam donese romansu na putovanju ili zajednički odlazak u inostranstvo s osobom do koje vam je stalo.

On: Ulazak planeta u osmo polje može da vam donese veću novčanu zaradu, ali treba svakako da budete oprezni kada povlačite poteze jer poziciju Venere treba da iskoristite za kontakte s inostranstvom. Treba da imate u vidu da vam Mars remeti poslovne planove, tako da ćete ove sedmice morati sa sačekate kada su važni potezi u pitanju.

Ribe

Ona: Do petka treba da iskoristite dane za poslove poduhvate jer vam planete donose energiju i preduzimljivost. Od vikenda počinjete da budete više koncentrisani na osobu do koje vam je stalo. Kraj nedjelje je povoljniji za susret bilo koje vrste. Ako ste slobodni, imaćete barem dva različita udvarača. Lijep je period za putovanja.

On: Planete u šestom polju ukazuju na to da imate potrebu da se dokazujete na poslu i srešćete osobe koje će to umjeti da cijene. Energični ste i dobro organizovani. Uz to, Neptun pojačava vaše stvaralačke potencijale, tako da će mnogi željeti da sarađuju sa vama. U ljubavi počinjete da budete aktivniji od kraja nedjelje jer ćete imati mnogobrojne susrete.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-29-novembra-do-6-decembra/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])