Rođeni da budu šefovi: Ova dva znaka u horoskopu su ubjedljivo najdominantniji

Objavljeno: 26. 11. 2015 u 10:42h

Kada je riječ o šefovskoj poziciji, prema astrologiji najveće šanse imaju ova dva horoskopska znaka.

2708033245656c5bbda6ae032902237_w640

Ovan

Najizraženiju crtu vođe i autoritativnosti u sebi nosi Ovan. Na putu do uspjeha za njega ne postoje prepreke. Njegove najveće vrline su kreativnost i dinamičnost, ali ga najviše u tome koči tvrdoglavost i česte promjene raspoloženja. Za svoje radnike oni su prava noćna mora jer traže uvijek maksimum od njih. Međutim, njihovi zahtjevi su uvijek vrlo jasni i precizni.

Jarac

Jarac je zbog svoje dominantne prirode rođen da šefuje. Voli dobru organizaciju, dakle rad, red i disciplinu i uvijek će u skladu sa tim i poslovati. Veliki su radoholici i sposobni su da izvuku ono najbolje iz drugih, a i truditi se da njegovi radnici imaju dobre zarade. Poput Ovna i on je tvrdoglav, a drugi problem ako sa njim radite jeste što je uvijek ubijeđen da zna sve najbolje i da je nezamjenljiv.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/rodeni-da-budu-sefovi-ova-dva-znaka-u-horoskopu-su-ubjedljivo-najdominantniji/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])