Osobe u ovim horoskopskim znacima, najčešće mijenjaju partnere!

Objavljeno: 25. 11. 2015 u 11:49h

Horoskopski znak može mnogo toga reći o nekoj osobi, pa čak i kada je ljubav u pitanju.

Neki horoskopski znaci, vole na bilo koji način poboljšati život u krevetu. Nerijetko to rade tako da im nije važno kakav je partner, već koliko ih imaju. Oni nisu uijek preljubnici, ali su zato nezasiti u seksu.

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole u svemu imati više opcija i izbora. Vole o svemu i svačemu znati ponešto, a ako moraju rasturiti nečiju vezu kako bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to i napraviti. Što je najgore, nikada nisu skroz srećni i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

Kada je Strijelac u pitanju, njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dijete zodijaka voli biti slobodno, sve mora jednom probati, juri svoje strasti, bez obzira koliko su dostupne. Upravo zato Strijelac voli imati izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Ribe žive za male izlete, a seks je jedan od njih. Sklone su životu u fantazijama, i dugo im treba da nađu ljubav života. Promiskuitet je kod njih više posljedica optimizma za pravom ljubavlju, nego želje za seksom.

Ova lista bi bila nepotpuna bez Škorpija, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili ima previše partnera ili je samo zaokupljen sobom. Seks je veliki deo njihove ličnosti i u stalnoj su potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

Izvor: express.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/osobe-u-ovim-horoskopskim-znacima-najcesce-mijenjaju-partnere/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot