Kosa: 5 novih trendi boja za zimu (Foto)

Objavljeno: 25. 11. 2015 u 15:28h

Vrijeme je za promjene! Osvježite kosu jarkim i toplim tonovima koji će otvoriti vaše lice ali i cjelokupan look! Pogledajte koje boje će biti najaktuelnije ove sezone…

“Često se boja kose mijenja sezonski, baš kao što na kraju svake sezone mijenjamo šminku i garderobu”, izjavila je Rita Hazan, žena koja je Beyoncé i Jennifer Lopez sprovela kroz blondy eru.

Vaš ton kože se vremenom može promeniti i zato je često itekako poželjno da promjenite vašu boju kose kako biste je upotpunuli sa tenom. Njen stručan savjet?

Usudite se da odaberete jednu ili dvije toplije nijanse, od trenutne boje. Kako ona tvrdi, nova boja mijenja vibracije i energiju osobe, pa samim tim utiče na dobro raspoloženje.

Nova plava

Rita je sarađivala sa Beyonce kako bi postepeno prešla u plavu i sada su Queen B pramenovi svjetliji nego što su ikada bili. Za održavanje ovakvog izgleda, Rita hvali sopstveni proizvodUltimate Shine Color Gloss koji daje kosi potrebnu vlagu i štiti je od ispiranja. Njena preporuka je da se koristi jednom nedjeljno.

Čoko-kestenjasta

Pravo je vrijeme da brinete osvježe svoju kosu nekom toplijom nijansom, kao što je uradila Rihanna. Ovoj boji nije potreban dodatni sjaj, jer je sama po sebi bogata i raskošna nijansa koja izgleda veoma prirodno.

Bakarno ružičasta

Zahvaljujući ovoj nijansi dobili smo sasvim novi pogled na crvenokose. Rumer Willis je proslavila ovu boju koja je svetlija od crvene, sa primjesama ružičastih tonova. Ona će vas definitivno osvježiti tokom hladnih dana koji nam slijede.

Platinasta u pramenovima

Ova boja nije zlatna, niti siva, tako da možemo slobodno da kažemo da se ova cool nijansa nalazi negdje između ove dvije boje- i izgleda odlično na svjetlosti! Pogledajte Ritu Oru sa fantastičnim višeslojnim platinastim pramenovima i shvatićete zašto su je odmah prihvatile najveće svjetske trendseterke…

Dramatična crna

Ove sezone biramo najcrnju boju! Monohromatska, tamna nijansa koju nosi Vanessa Hudgens je najbolji izbor za ljubitelje lakog održavanja kose.

Izvor: elle.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/kosa-5-novih-trendi-boja-za-zimu-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])