Trendovi u šminkanju koji će biti aktuelni ove jeseni (Foto)

Objavljeno: 24. 11. 2015 u 15:03h

Idealno je vrijeme da unesete par novina u vaš način šminkanja!

smink1

Pogledajte koje nijanse ruževa su u modi ove sezone i kako najbolji šminkeri svijeta koriste kreon na novi način!

Ajlajneri i kreoni obavezni su detalj već nekoliko sezona, ali kraj 2015. godine dočekujemo sa još zanimljivijom upotrebom – kreon umjesto sjenke za oči.

Trendseterima koji su s pažnjom pratili Njujoršku nedjelju mode nije promakao stil koji forsira Mara Hofman, a sigurno će se dopasti i vama – u samom preklopu kapka nacrtajte puniju liniju kreonom, a onda blendujte sa ostalim sjenkama.

smink2

Druga novost sa njujorških pista je taman, upečatljiv ruž! Svjetski šminkeri predlažu mat ruževe i to u crvenoj boji, boji mesa i vina. Intenzivni ruževi vraćaju nas u osamdesete i devedesete godine prošlog vijeka.

smink3

Kada su sjenke u pitanju, boja broj 1 je bronza, a odmah uz nju i nijansa starog zlata.Dame širom svijeta sigurno će brzo prihvatiti ovaj trend, jer bez obzira na to da li su vaše oči zelene, plave ili braon, sjenke ovih nijansi sigurno će pojačati njihov sjaj.

smink4

Konačno – i linija u korijenu trepavica je obavezna za kraj 2015. godine. Da li ćete se odlučiti da i ovde ponovite kreon ili ste vještiji s ajlajnerom, izbor je samo vaš.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/trendovi-u-sminkanju-koji-ce-biti-aktuelni-ove-jeseni-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot