Ako se ovako ponašate, nije ni čudo što ne želi seks s vama

Objavljeno: 20. 11. 2015 u 11:04h

Kako ne bi bilo da su muškarci ti koji jedini “griješe”, razotkrivamo koje su to greške koje žene prave tokom seksa.

Nekim ženama za vrijeme seksa baš sve mora biti savršeno. Često se u takvim situacijama pripadnice nježnijeg pola nađu u situaciji da svom partneru pokažu “greške u koracima”.

Kako ne bi bilo da su muškarci ti koji jedini “griješe”, razotkrivamo koje su to greške koje žene prave tokom seksa.

Ovih sedam grešaka žene najčešće prave:

Higijena

Ako se upuštate u seksualne odnose, jedna od primarnih stvari za oba partnera je higijena. Ako se upuštate u senzualne igre, imajte na umu da se prije toga istuširate. Neprijatni mirisi tijela mogu biti veliki minus i stvoriti odbojnost.

Brinu se zbog svog izgleda

Ako je muškarac pokazao želju da se sa svojom partnerkom upusti u seksualni odnos, onda nema sumnje da mu je žena privlačna. Međutim, ženama u tim trenucima prolazi kroz glavu mnogo pitanja i briga, poput onih: da li mi se razmazala maskara, što ako mi se pokvari frizura… Želju da u svakom trenutku izgledaju savršeno i besprijekorno, u ovakvim trenucima treba staviti sa strane. Te “brige” mogu itekako uticati na kvalitet odnosa.

Ne žele da isprobaju ništa novo

Žene vole da budu u sigurnoj zoni, posebnoe tokom seksa. Ponekad je poželjno izaći iz te zone i prepustiti muškarcu vodeću ulogu. Žene, možda otkrijete neki sasvim drugi svijet u kojem ćete jednako ili čak i više uživati sa svojim odabranikom. Imajte povjerenja.

Žele da pričaju nakon seksa

Većina muškaraca nakon polnog odnosa voli da zaspi u zagrljaju svoje partnerke ili se jednostavno okrenu na drugu stranu i utonu u san. Žene, nemojte ovo shvatati lično. Ako pokušavate da vodite neke “teške” razgovore u to vrijeme, znajte da činite jednu od grešaka… Imaćete vremena za razgovor u nekom drugom trenutku. Nije ništa toliko hitno da mora biti baš sad, zar ne?

Gaze njegov ego

Svakako je preporučljivo muškarca “voditi” na način da mu ukažete šta vam odgovara, a šta ne. Ali, mnoge žene to rade na neprimjeren način pa često ispada kao da muškarac mnogo toga radi na pogrešan način. Budite obzirne i ako vam nešto jako smeta, recite mu to suptilno. Nisu sve žene iste i ne vole iste stvari, a muškarci ne znaju da čitaju misli. Baš kao ni žene. Znači, možda i vi radite nešto što njemu ne odgovara.

Glume

I ptice na granama znaju da žene često glume orgazme. Ipak, iako može biti ponekada “opravdano” ako želite taj odnos privesti kraju, a to je “ono” što se čeka, ali ako to rade često lako će muškarca navesti na krivi trag da je ono što radi dobro i on će to raditi gotovo svaki put jer je uvjeren da će to njegovu partnerku opet dovesti do zadovoljstva.

Ne brinu se o izgledu

Suprotno onome ranije navedenom, nakon određenog vremena žene mogu previše da se opuste i da prestanu da vode brigu o tome imaju li na sebi “bakine gaćice” i spavaćicu s medvedićima. To može biti odbojno muškarcu zbog nedostatka seksipilnosti. Nikad nije vrijeme da partnera prestanete da zavodite, ma koliko se dobro poznajete…

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ako-se-ovako-ponasate-nije-ni-cudo-sto-ne-zeli-seks-s-vama/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])