Vječni komad, obavezan u ormaru svake žene: Kožna jakna ponovo hit sezone! (FOTO)

Objavljeno: 17. 11. 2015 u 10:24h

Vjerovatno svaka žena u ormaru ima bar jednu, dok su poznate dame od stila lude za njima i imaju ih u po nekoliko varijacija.

ko1

Svakog proljeća i jeseni, ulice preplavljuju dame u kožnim jaknama, neprolaznom komadu koji nikada neće izaći iz mode. Iz godine u godinu, mijenja se trend boja, krojeva i modela, ali je kožna jakna svaki put nezaobilazna! Vjerovatno svaka žena u ormaru ima bar jednu, dok su poznate dame od stila lude za njima i imaju ih u po nekoliko varijacija.

Vječna klasika je, naravno, crna jakna, koja seže do kukova, kakvu obožavaju Eva Longorija, Miranda Ker i Karolina Kurkova. Sve tri odlučile su se za različitu, pa tako i vi učinite, po sopstvenom ukusu.

ko2

One malo smjelije odlučuju se i za jarko crvenu boju, poput Adrijane Lime. Bez sumnje, ako obučete ovakvu kožnu jaknu, definitivno ćete biti primjećeni gdje god da se pojavite, samo je bitno da ovu dominantnu boju lijepo uskladite sa ostatkom odjevne kombinacije.

ko3

Kao kraljica mode, Sara Džesika Parker ni sama ne zna koliko ovih hit komada visi u njenom garderoberu. Kada odluči da zaobiđe klasiku, slavna Keri Bredšo se odluči za maslinastu, dok je Hejli Boldvin ostala u okvirima sigurnog izbora, odnosno crne kožne jakne klasičnog kroja.

ko4

Izvor: stil.kurir.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/vjecni-komad-obavezan-u-ormaru-svake-zene-kozna-jakna-ponovo-hit-sezone-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])