Priča o zvanično najljepšoj djevojčici na svijetu (Video)

Objavljeno: 17. 11. 2015 u 15:07h

Priča je propraćena brojnim kontraverzama, slike su zapanjujuće i u centru svega je devetogodišnja djevojčica.

kr

Njeno ime je Kristina Pimenova, i nedavno je na društvenim mrežama proglašena za ”najljepšu djevojčicu na svijetu”. Više od pola života provela je radeći kao foto model. Između ostalog za poznate brendove Roberto Cavalli, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana i Benetton.

Sa jedne strane, tu je glamur i naslovne strane, a sa druge, njeno djetinjstvo i nevinost. Upravo tu leži kost razdora!

Iako je mnogi podržavaju, drugi su pak zabrinuti zbog njenih fotografija koje se šire Internetom. Photoshop je uradio svoje, ali pitanje je kako će se sve to odraziti na ovu djevojčicu i na sve njene vršnjakinje.

kr2

Prva među obožavaocima je majka, bivša manekenka. Prije nego što je počela da se bavi manekenstvom, Kristina je željela da bude arheolog. Pogledajte ovaj video i recite nam vaše mišljenje.

https://youtu.be/S14EFe7tdjw

Izvor: novi.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/prica-o-zvanicno-najljepsoj-djevojcici-na-svijetu-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])