Korisni ženski trikovi za svaki dan (Foto)

Objavljeno: 10. 11. 2015 u 15:52h

Muškarci ovo nikada neće razumijeti, ali ne mari, mi znamo svoje muke. Nikada nemamo vremena da završimo baš sve što smo planirale za danas i uvijek se nešto otrgne kontroli. Da ne biste gubile živce na nepotrebnim stvarima, otkrivamo vam nekoliko trikova koje ćete zavoljeti čim ih isprobate.

Koliko puta vam se desilo da samo nekoliko minuta nakon što nalakirate nokte pokušate da uzmete daljinski ili vam baš tad stigne poruka, i u trenutku sve pokvarite? Ako nikada niste doživjele tu situaciju – vjerovatno niste žensko. Ono što može da vam pomogne da lakiranje noktiju postane manje traumatično iskustvo je fen. Sve što treba je da ga držite nekoliko minuta iznad noktiju. Važno je samo dauključite hladan vazduh, jer će se nokti prije osušiti.

tikr

Zašto biste prvo sušile kosu, a onda figarom ili peglom pravile lokne ili talase? Ukoliko vam je potrebna frizura za svaki dan, operite kosu, ispletite dvije pletenice dok je ona mokra i tako osušite. Kada kosa bude potpuno suva, raspletite kikice i imaćete savršene talase.

Još jedan trik sa fenom. Svi znamo da nakon tuširanja u kupatilu ostane zamagljeno ogledalo. Najbrži način da ga sredite je da uključite fen. Ovoga puta nije važno da li će vazduh biti vruć ili hladan. Isprobajte i riješićete problem za samo nekoliko sekundi.

ti2

Sačuvajte rolne potrošenog toalet papira. Neka posluže kao futrolice za papire koji su vam razbacani svuda po stanu. Na taj način sve ćete imati pod konac. Možete se i poigrati i ukrasiti ih, pa imati unikatni odlagač za olovke i ostali pribor – ženama bar toga nikad nije dosta.

ti3

Muškarci su po nekom pravilu žestoki vozači, dok su sve žene plavuše i ne znaju kako u rikverc. Ne vjerujem ja u to, te u to ime jedan savjet svim ženama vozačima – farovi se najbolje čiste pastom za zube. Nanesite, istrljajte, isperite i samo gledajte kako se sijaju. I da, čak će vam i muškarci skinuti kapu za ovaj trik.

ti4

Ukoliko spadate u onu grupu djevojaka koje pate zbog tanke i sljepljene kose, imamo rješenje za vas. Nakon što operete kosu, sušite je tako što ćete glavu zabaciti na dole.Na taj način kosa će dobiti volumen i neće biti sljepljena na temenu.

ti5

Izvor: wannabemagazine.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/korisni-zenski-trikovi-za-svaki-dan-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot