Ova tri horoskopska znaka su najveći lažovi!

Objavljeno: 9. 10. 2015 u 09:11h

Njima to dođe prirodno, ma ni da trepnu.

Lav

Lavu obožava da je u centru pažnje, a kako bi to postigao, često prelazi granice dobrog ukusa. Zbog toga zna da slaže i izmišlja.

Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će vam još i dokazati da crva nije ni bilo. S lakoćom će vas uvjeriti da je crno bijelo i natjerati vas da se osjećate krivim, paranoičnim i sposobnim da pronađete mane i svađu tamo gdje ona nije potrebna.

Ribe

Ribama laganje nije strano, a ni teško. S lakoćom će druge baciti u vatru kako bi sačuvali ime i slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju, kao i po tome što želi da izazove zavist u svojoj okolini.

Budući da već žive duboko u svojoj mašti, odnosno lažima, Ribama uopšte nije teško da izmisle nove priče. U laži ih je teško uhvatiti budući da ih nerijetko ubacuju u one priče koje su dijelom istinite. Pored toga, u stanju su i sami da povjeruju u sopstvene izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

Blizanci

Čuvajte se ovih šarlatana! Njihove laži za njih su najprirodnija stvar na svijetu. Vaše povjerenje moglo bi biti srušeno u tren oka. Oni toliko često lažu, da zaborave koju su priču kome ispričali, što ih često i otkriva. Brbljivi su i tajne će otkriti u trenu, ali dok vi shvatite što se dogodilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina.

Blizanci su sposobni da svakog uvjere da se ne zove onako kako misli da se zove. Takođe, zbog svoje velike pričljivosti, sa ili protiv njihove volje, ne mogu da čuvaju ni najmanju tajnu.

Sledeći put kad je ispričaju nekom trećem, učiniće je zanimljivijom. Blizanci ne izvrću istinu – oni s njom žongliraju.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ova-tri-horoskopska-znaka-su-najveci-lazovi/||claudebot