Savršena šminka: Kako istaknuti oči (FOTO)

Objavljeno: 8. 10. 2015 u 14:38h

Postoje mnoge nedoumice oko toga kako se treba našminkani, a mnoge pripadnice ljepšeg pola ne znaju kako pravilno da nanesu sijenku. Ugledni beauty ekspert, savjetuje dame kako da naglase svoje oči u odnosnu na njihovu boju.

Uz nekoliko vrlo jednostavnih savjeta možete naglasiti vašu boju očiju i učiniti da one zasijaju na jedinstven način. Dužica, šarenica ili iris je kod svake osobe drugačija poput otisaka prstiju i bez obzira da li su oči plave, zelene ili smeđe svaka se dužica sastoji od više kombinacija boja koje su vrlo često kontrasne. Tako, plavo oko može imati nijanse sive, smeđe i žute, zeleno nijanse zlatne i bakarne, a smeđe nijanse zelene.. Upravo je u tome trik naglašavanja boje očiju, da nijansama vidljivim u samoj dužici učinite da vaše oko zasvijetli.

Da biste naglasili plavo oko za dan koristite bež tonove i to bež zlatne i bež roze. Za veče se odlučite za tamnosive i tamnoplave nijanse.

sm2

sm3

Kako biste naglasili zelene oči, za dan izaberite bakarne tonove a za veče se odvažite koristeći sve nijanse ljubičaste.

sm4

Za naglašavanje smeđih očiju za dan izaberite zelene ili sivkasto smeđe tonove a za noć metalno sive i teget nijanse.

sm5

sm6

Za naglašavanje crnih očiju za dan  izaberite  sivo smeđe nijanse a za noć šljiva ljubičaste i čokoladno smeđe.

sm7

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/savrsena-sminka-kako-istaknuti-oci-foto/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot